НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST) обещава да промени стрийминга, привличайки инвеститори в Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH) с прогнозиран ръст от 5,000%

29.03.2024 14:34 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST) обещава да промени стрийминга, привличайки инвеститори в Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH) с прогнозиран ръст от 5,000%

Стрийминг индустрията е голяма, но все още се разширява. Проблеми като високи такси, необясними забрани и бавна обработка на транзакциите все още са в изобилие.

Уникалните характеристики на блокчейн могат да помогнат за решаването на тези проблеми. В тази статия ще разгледаме характеристиките на DeeStream (DST) и как платофмрата може да се откроява на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Също така ще може да потърсите отговори на въпроса: Защо предварителната ѝ продажба привлича инвеститори в Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH)?

Dogecoin (DOGE) подготвя почвата за следващото рали

Dogecoin (DOGE) се върна към печелившия си път, тъй като цената му се увеличи с 36% през последната седмица от $0.15 до $0.21. След вълната на пазарна корекция, при която загуби значителна част от печалбите си от ралито, Dogecoin (DOGE) подготвя почвата за следващото рали. Поради увеличението на обема на търговията анализаторите очакват монетата също да се възстанови, тъй като инвеститорите се възползват от променящите се пазарни условия.

Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) преместиха значителни дялове в DeeStream (DST) в разгара на пазарния спад. Те избраха DeeStream (DST) наред с други възможности поради иновативния ѝ подход към стрийминг индустрията и огромния потенциал за растеж.

Бъдещите перспективи на Ethereum изглеждат положителни и силни

През изминалата седмица се наблюдава минимално увеличение на стойността на Ethereum (ETH). Повишавайки се с 3.8% Ethereum (ETH) е на път да се възстанови, тъй като се покачи от седмичното дъно от $3.250. Намаляването на спада в обема на търговията също сочи към скорошно настъпване на бичи пазар.

Ethereum (ETH) наскоро премина през нов ъпгрейд с име “Dencun”, целящ да намали таксите за газ и транзакциите в блокчейни от втори слой, изградени в неговата мрежа. Към момента на пълното внедряване на тази функция тя ще предизвика положителни настроения за токена. Освен това халвинг събитието на Биткойн (BTC), до което сега остават около 20 дни, е друга възможност за положителни пазарни движения в бъдеще.

Новаторската идея и пазарното съответствие на DeeStream привличат големи инвеститори

DeeStream (DST) се откроява на пазара с новаторската си децентрализирана платформа за стрийминг. Тя си създава позиции на пазар, който понастоящем е на стойност $160.5 милиарда като по план ще достигне оценка от $247 милиарда до 2027 г. Тази новаторска идея и съответното вписване в пазара е това, което привлича инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Ethereum (ETH) в нейната предварителна продажба.

Предварителната продажба на проекта продължава от известно време и вече е във втория си етап. На атрактивната цена от $0.055 DeeStream (DST) може да се похвали с над 3,100 инвеститори.

Инвеститорите, който вземат участие по време на предварителната продажба ще могат да се възползват от предимствата на платформата, освен от огромната потенциална възвръщаемост. Някои от тях включват специални права на глас и възможност за получаване на приходи от платформени такси пропорционално на притежаваните от тях дялове.

Присъединете се към предварителната продажба сега, за да се възползвате от уникалното пазарно регистриране на DeeStream и да се насладите на значителна възвръщаемост и вълнуващи платформени награди.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.