НАЧАЛО Прессъобщения

Deestream (DST) има подкрепата да завладее огромния пазар за стрийминг, тъй като притежателите на Toncoin (TON) и Uniswap (UNI) купуват от вълнуващата предварителна продажба

01.02.2024 7:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Deestream (DST) има подкрепата да завладее огромния пазар за стрийминг, тъй като притежателите на Toncoin (TON) и Uniswap (UNI) купуват от вълнуващата предварителна продажба

Крипто индустрията е въодушевена от появата на нов ключов играч с всички качества на потенциален топ токен.

Този нов играч е DeeStream (DST), децентрализирана платформа за стрийминг на живо.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От въвеждането си на крипто пазара, DeeStream (DST) привлече вниманието на инвеститорите и дори притежателите на монети, които в момента не се справят толкова добре на пазара.

По-специално, инвеститорите в монети като Toncoin (TON) и Uniswap (UNI) обърнаха особено внимание на предварителната продажба на DeeStream (DST), надявайки се да увеличат максимално възвръщаемостта на инвестицията си.

Но примамката да направиш големи инвестиции не е единствената причина предварителната продажба на DeeStream (DST) да предизвика вълни. DeeStream (DST) също така се позиционира на предната линия на зараждащ се, но бързо развиващ се глобален пазар – пазарът на стрийминг на живо. Изграждането на децентрализирано решение за отстраняване на проблемите на централизираните версии само засили тяхната позиция на този пазар.

Deestream (DST) има подкрепата да завладее огромния пазар за стрийминг на живо

През последните няколко години начинът, по който взаимодействаме със съдържанието, се промени с напредването на технологиите. От наемане на DVD дискове до стрийминг на филми на сайтове като Netflix, стигнахме до достъп до съдържание по начин, който не сме правили досега.

Според проучване на пазара, търсенето на съдържание, което да се стриймва на живо, е на най-висококите нива за всички времена и нараства. Предвижда се този пазар да достигне $247 милиарда до 2027 г. и DeeStream (DST) е готов да завладее огромна част от този огромен пазар за стрийминг на живо.

Създаден, за да поддържа свободата на словото в рамките на закона и предназначен да подобри потребителското изживяване с незабавни тегления, DeeStream (DST) е готов да остави своя отпечатък.

Не е изненада, че притежателите на монети с променливи стойности като Toncoin (TON) и Uniswap (UNI) се опитват да направят всичко възможно, за да се включат докато е рано.

Притежателите на Toncoin (TON) и Uniswap (UNI) купуват в предварителната продажба на Deestream (DST)

Инвеститорите в Toncoin (TON) и Uniswap (UNI) купуват токени в предварителната продажба на DeeStream (DST) и не е изненада защо.

През изминалата година стойността на Toncoin (TON) претърпя много волатилност. От една страна, стойността на Toncoin (TON) се бореше с 15.,86% спад в стойността. По всичко изглеждаше, че тази тенденция се е подобрила, но през последните няколко седмици стойността на актива само спадна още повече, оставяйки инвеститорите притеснени.

Uniswap (UNI) се движи доста по-добре от Toncoin (TON) по отношение на стойността. Въпреки че цените на токените на Uniswap (UNI) изглеждат по-добре, може да се каже, че инвеститорите не са толкова сигурни какво вещае бъдещето, така че искат да инвестират в полезен токен с голяма вероятност за успех.

Офертата за предварителна продажба на DeeStreams (DST) е една от най-добрите на пазара в момента. С ниска цена от само $0.035, инвестирането в тази предварителна продажба потенциално може да отвори много възможности.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.