НАЧАЛО Алткойни

Децентрализираната криптовалута SushiSwap вече е достъпна на Coinbase Pro

март 10, 2021 12:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Децентрализираната криптовалута SushiSwap вече е достъпна на Coinbase Pro

Токенът на една от най-популярните децентрализирани борси (DEX), SushiSwap, вече е достъпен на Coinbase Pro. Ходът продължава да затвърждава клонинга на Uniswap, тъй като той очертава плаващи нови пътеки.

От 9-ти март потребителите могат да прехвърлят SushiSwap токени (SUSHI) в своите акаунти в Coinbase Pro. Търговията ще започне в 19:00 (българско време) на 11-ти март, ако са изпълнени условията за ликвидност. Coinbase също обяви добавянето на Polygon (MATIC) и Skale (SKL).

SushiSwap, който може да се похвали с около $3,3 милиарда в обща заключена стойност (TVL) и $850 милиона в 24-часов обем, преди беше на Етериум. Наскоро децентрализираната борса беше добавена към Binance Smart Chain (BSC), Fantom, Polygon, xDai Chain и Moonbeam Network.

SushiSwap първоначално започна колебливо чрез клониране на изходния код на Uniswap и създаване на собствен токен за изсмукване на ликвидност от Uniswap. По това време бе съобщено, че този спорен ход доведе до загуба на 75% от ликвидността на Uniswap за една нощ.

SushiSwap се определя като “проект, ръководен от общността, управляван от гласуването в общността за всички основни промени в протокола. Ежедневните операции, ребалансирането на пулове и съотношения, бизнес стратегията и цялостното развитие в крайна сметка се решават от нашия суши готвач 0xMaki.”

Добавянето на SushiSwap към Coinbase Pro помага да се затвърди позицията му на пазара.

Coinbase също засилва пазарния си дял, разкривайки, че скорошната частна продажба е оценила компанията на приблизително $90 милиарда.

Coinbase обяви през януари, че ще търси директен листинг за разлика от първично публично предлагане (IPO). Одобрението за подаване на SEC разкри, че акциите ще бъдат включени като ценна книга от клас А под символа “COIN“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.