НАЧАЛО Други

Децентрализираната борса 1inch достигна $10 милиарда в обем на търговия

ЯНУ. 14, 2021 12:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Децентрализираната борса 1inch достигна $10 милиарда в обем на търговия

Децентрализираният борсов (DEX) агрегатор 1inch достигна над $10 милиарда в обем на търговия за целия период на своето съществуване, се казва в туит от понеделник.

 


Агрегаторът е основан през 2019 г. и е събрал милиони долари за финансиране от VC и DeFi инвеститори, според Crunchbase. Оттогава той се превърна в една от най-големите истории за приемане в крипто пространството - с десетки хиляди потребители, които използват неговата услуга ежедневно.


Използвайки своите смарт инструменти за агрегиране на ликвидност, 1inch свързва голям брой децентрализирани и централизирани платформи, за да сведе до минимум слипиджа и да намери най-добрата цена за потребителите. Подобен синергичен ефект от неговия интелигентен договор е много полезен за общността на Етериум.


Според туита, 1inch достигна общ обем от $10 милиарда в понеделник, като $1 милиард от тях дойдоха през последната седмица. В понеделник също бяха отбелязани над $222 милиона, които се изтъргуваха на борсата, се казва в съобщението.


Обемите вероятно идват от превъзходните цени, които 1inch е в състояние да предостави на търговците, използвайки своята платформа. Винаги, когато е направена такава заявка за суап, сървърите на  1inch автоматично сканират всяка DEX услуга (като Uniswap, SushiSwap или Khyber Network), като по този начин довеждат ефективност до суап на DEX.


Това позволява 1inch да осигури най-добрите ставки за суап на токени, които намира на всеки един DEX, във възможно най-кратки срокове. Подобен ход помага да се спести времето на търговците, което е от полза, когато става въпрос за бързи ходове или реагиране на обръщанията на пазара.


Бъдещето


Наскоро 1inch също стартира Mooniswap, свой собствен автоматизиран маркет мейкър (AMM), както и издаване на 1inch токен, своя собствена криптовалута. Първият беше раздвоен от Uniswap, настоящият водещ DEX, с по-нататъшни планове за въвеждане на функции за ограничаване на непостоянните загуби за доставчиците на ликвидност чрез намаляване на маржовете на печалба на арбитражите с помощта на петминутно закъснение.


От друга страна, токенът на 1inch е ютили токен, който създава иновативното "незабавно управление“ - нова функция, която позволява на общността да гласува за специфични актуализации на протокола по модела на децентрализираната автономна организация (DAO), по прозрачен, лесен за използване и ефективен начин.


Токенът, който беше раздаден с airdrop до потребителите на 1inch миналата година, също има предимства като период на разпад, награди за управление, награди за препоръки и лесна за използване процедура за гласуване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рапърът Soulja Boy иска да си купи XRP

"Как да купя XRP?"Soulja Boy наскоро потопи пръстите си в крипто, като за първи път се обърна към общността на DOGE в Twitter, казвайки, че DOGEcoin е "монетата на хората" и "е криптовалутата на бъдещ...
ЯНУ. 24, 2021 18:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase с над $90+ милиарда в активи под управление

Междувременно размерът на активите, съхранявани в Coinbase, надхвърли огромните $90 милиарда.В актуализираният 'About' раздел се казва, че компанията вече е достъпна в над сто страни по света и има на...
ЯНУ. 23, 2021 19:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Brave - първият браузър, поддържащ децентрализираната вариант на HTTPS - IPFS

От версия 1.19.x потребителите могат да добавят още една функция към списъка с възможности на Brave - той вече поддържа децентрализираната алтернатива на HTTP(S) IPFS (InterPlanetary File System), коя...
ЯНУ. 23, 2021 12:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света