НАЧАЛО Други

Дан Морган от Ripple: Има интерес на азиатските пазари

ДЕК. 2, 2018 11:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дан Морган от Ripple: Има интерес на азиатските пазари

Ripple Inc продължава да се фокусира върху разширяването на услугите и проникването на нови пазари.

След като завладя много клиенти в цяла Америка и Европа, Азия изглежда е последната стратегическа точка на компанията.


Азия е сложен пазар за много компании, още повече, ако те предоставят услуги като тези на Ripple.


Все пак, те все още се разглеждат с известна скептичност от страна на регулаторите. Китай например демонстрира политика срещу крипто, въпреки че е един от водещите извънборсови пазари на Биткойн .

След поредица от преговори, Ripple се установи в Китай и направи това по един голям начин: Благодарение на партньорството с LianLian Group и American Express, компанията ще позволи обработката на плащания с кредитни карти в собствена мрежа - противно на традиционната система, използваща правителствена мрежа.

В петък (30-ти ноември 2018 г.), на "CryptoCompare & MJAC London Blockchain", Дан Морган, ръководител на регулаторните отношения за Европа, не говори за интереса на Ripple към Азия, а точно обратното. За Ripple вече става все по-очевидно, че азиатският пазар се интересува от технологични решения, като тези, които те предлагат:

Много е рано, но ние виждаме най-големия апетит на азиатските пазари по отношение на търсенето...

За г-н Морган, Ripple може да бъде инструмент за осигуряване на ликвидни решения, които оптимизират функционирането на пазарите.

Досега в азиатския пазар все повече се възприемат решения като xRapid, използващи криптовалутата XRP :

Ликвидността, по отношение на цифровите активи, по-голямата част от ликвидността, която имаме ... е на азиатските пазари.

Той също така коментира, че азиатските пазари трябва да имат по-голяма яснота по отношение на законодателството, което регулира не само пазарите за криптовалутите, но и блокчейн технологиите. Той също така спомена, че Тайланд е една от ключовите държави за разширяването на Ripple в азиатския континент.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света