НАЧАЛО Алткойни

Дали Tether има нужните средства, за да подкрепи стабилната си монета?

декември 19, 2018 11:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали Tether има нужните средства, за да подкрепи стабилната си монета?

Слуховете, които заобикалят Tether (USDT) гласят, че компанията-майка няма нужните средства, за да подкрепи всички токени в обращение.

Непрекъснатата несигурност заобикаляща резервите, подкрепящи стабилната монета причини фалшивата новина в средата на октомври. Тогава се твърдеше, че Binance е премахнал валутата от платформата. Слуховете бяха подхранени от факта, че банката, която компанията използваше по онова време, бе изправена пред несъстоятелност.

Две седмици след фалшивите новини, на 1-ви ноември Tether Limited издадоха изявление, че са открили нов банков партньор на Бахамите. Банката, известна като Deltec Bank и Trust Limited, направи изявление, в което се посочва, че сметката на Tether в банката е имала $ 1,831,322,828.

В уведомлението от банката се посочва следното:

Потвърждаваме, че при приключване на бизнеса на 31-ви октомври 2018 г. портфейлната стойност на Вашата [Tether] сметка в нашата банка е $ 1,831,322,828.

Екипът в Bloomberg заключи, че Tether Limited действително разполага с достатъчно средства за да подкрепи USDT. Екипът в заяви, че:

Изявления, обхващащи четири отделни месеца, разясняват касовите наличности в сметките на Tether Ltd., според документи, прегледани от Bloomberg.

Въпросът е дали наистина има $ 1 в банката за всеки Tether, и докато документите не осигуряват пълна отчетност за финансите на Tether, те предлагат повече подробности, отколкото някога са били оповестени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене