НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали Tether има нужните средства, за да подкрепи стабилната си монета?

ДЕК. 19, 2018 11:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали Tether има нужните средства, за да подкрепи стабилната си монета?

Слуховете, които заобикалят Tether (USDT) гласят, че компанията-майка няма нужните средства, за да подкрепи всички токени в обращение.


Непрекъснатата несигурност заобикаляща резервите, подкрепящи стабилната монета причини фалшивата новина в средата на октомври. Тогава се твърдеше, че Binance е премахнал валутата от платформата. Слуховете бяха подхранени от факта, че банката, която компанията използваше по онова време, бе изправена пред несъстоятелност.

Две седмици след фалшивите новини, на 1-ви ноември Tether Limited издадоха изявление, че са открили нов банков партньор на Бахамите. Банката, известна като Deltec Bank и Trust Limited, направи изявление, в което се посочва, че сметката на Tether в банката е имала $ 1,831,322,828.

В уведомлението от банката се посочва следното:

Потвърждаваме, че при приключване на бизнеса на 31-ви октомври 2018 г. портфейлната стойност на Вашата [Tether] сметка в нашата банка е $ 1,831,322,828.

Екипът в Bloomberg заключи, че Tether Limited действително разполага с достатъчно средства за да подкрепи USDT. Екипът в заяви, че:

Изявления, обхващащи четири отделни месеца, разясняват касовите наличности в сметките на Tether Ltd., според документи, прегледани от Bloomberg.

Въпросът е дали наистина има $ 1 в банката за всеки Tether, и докато документите не осигуряват пълна отчетност за финансите на Tether, те предлагат повече подробности, отколкото някога са били оповестени.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света