НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали Tether има нужните средства, за да подкрепи стабилната си монета?

ДЕК. 19, 2018 11:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали Tether има нужните средства, за да подкрепи стабилната си монета?

Слуховете, които заобикалят Tether (USDT) гласят, че компанията-майка няма нужните средства, за да подкрепи всички токени в обращение.


Непрекъснатата несигурност заобикаляща резервите, подкрепящи стабилната монета причини фалшивата новина в средата на октомври. Тогава се твърдеше, че Binance е премахнал валутата от платформата. Слуховете бяха подхранени от факта, че банката, която компанията използваше по онова време, бе изправена пред несъстоятелност.

Две седмици след фалшивите новини, на 1-ви ноември Tether Limited издадоха изявление, че са открили нов банков партньор на Бахамите. Банката, известна като Deltec Bank и Trust Limited, направи изявление, в което се посочва, че сметката на Tether в банката е имала $ 1,831,322,828.

В уведомлението от банката се посочва следното:

Потвърждаваме, че при приключване на бизнеса на 31-ви октомври 2018 г. портфейлната стойност на Вашата [Tether] сметка в нашата банка е $ 1,831,322,828.

Екипът в Bloomberg заключи, че Tether Limited действително разполага с достатъчно средства за да подкрепи USDT. Екипът в заяви, че:

Изявления, обхващащи четири отделни месеца, разясняват касовите наличности в сметките на Tether Ltd., според документи, прегледани от Bloomberg.

Въпросът е дали наистина има $ 1 в банката за всеки Tether, и докато документите не осигуряват пълна отчетност за финансите на Tether, те предлагат повече подробности, отколкото някога са били оповестени.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света