НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали спадът на XRP ще привлече купувачи?

СЕП. 10, 2018 22:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали спадът на XRP ще привлече купувачи?

Въпреки че монетата на Ripple спадна до 27 цента, тя също достигна 29 цента, а валутната ѝ посока е положителна в момента.


Възможно е ниската цена да привлича нови търговци да инвестират в "Ripple", независимо от правните им проблеми.


Тази седмица TransferGo пусна канала, който ще може да извършва транзакции в реално време. Каналът ще бъде достъпен и в цяла Европа.

Системата ще позволи на потребителите да избягват текущите популярни начини на плащане, които отнемат до три дни. Не е известно кой друг Ripple продукт TransferGo ще използва, обаче транзакциите ще се основават на Ripple, защото използването на токена е разпространено в цялата страна.

Брад Гарлинхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, каза тази седмица, че няма смисъл да се заменят фиатните пари с криптовалути. Това е позиция, която ще привлече враждебността на мнозина в рамките на крипто света, тъй като често монетите се разглеждат като заместител на фиатните пари и те имат предимството да не се издават от правителствата.

За да стане заместител на фиатните валути, цифровите такива трябва да имат скоростта и използваемостта на фиатните пари и да станат много по-ефективни. Крипто претеглеността може да функционира добре при транзакции в чужбина, но все още не е полезна за плащания в ежедневна ситуация.

CCN наскоро направи технически анализ на цената на XRP в петък. Най-новото падане на Ripple формира тенденция на спирала надолу, но тестът за подкрепа на каналите продължи временно. Понеже се наруши подкрепата от $ 0.2780, низходящата тенденция е вероятно да продължи и цената ще се придвижи към по-ниската проекция на канала към $ 0.2140.

Може би търговците са решили, че е подходящо време да започнат да инвестират в XRP, тъй като днес са публикувани няколко статии, които казват, че може би сега е времето да се купува?

Трябва ли да се гледа на това като възможност за инвестиране в XRP на много изгодна цена? XRP може да започне отново да се покачва с доста рязко възходящо движение, така че сега може би е най-добрият момент да се инвестира в криптовалутата... а може и да не е.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света