НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали спадът на XRP ще привлече купувачи?

СЕП. 10, 2018 22:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали спадът на XRP ще привлече купувачи?

Въпреки че монетата на Ripple спадна до 27 цента, тя също достигна 29 цента, а валутната ѝ посока е положителна в момента.


Възможно е ниската цена да привлича нови търговци да инвестират в "Ripple", независимо от правните им проблеми.


Тази седмица TransferGo пусна канала, който ще може да извършва транзакции в реално време. Каналът ще бъде достъпен и в цяла Европа.

Системата ще позволи на потребителите да избягват текущите популярни начини на плащане, които отнемат до три дни. Не е известно кой друг Ripple продукт TransferGo ще използва, обаче транзакциите ще се основават на Ripple, защото използването на токена е разпространено в цялата страна.

Брад Гарлинхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, каза тази седмица, че няма смисъл да се заменят фиатните пари с криптовалути. Това е позиция, която ще привлече враждебността на мнозина в рамките на крипто света, тъй като често монетите се разглеждат като заместител на фиатните пари и те имат предимството да не се издават от правителствата.

За да стане заместител на фиатните валути, цифровите такива трябва да имат скоростта и използваемостта на фиатните пари и да станат много по-ефективни. Крипто претеглеността може да функционира добре при транзакции в чужбина, но все още не е полезна за плащания в ежедневна ситуация.

CCN наскоро направи технически анализ на цената на XRP в петък. Най-новото падане на Ripple формира тенденция на спирала надолу, но тестът за подкрепа на каналите продължи временно. Понеже се наруши подкрепата от $ 0.2780, низходящата тенденция е вероятно да продължи и цената ще се придвижи към по-ниската проекция на канала към $ 0.2140.

Може би търговците са решили, че е подходящо време да започнат да инвестират в XRP, тъй като днес са публикувани няколко статии, които казват, че може би сега е времето да се купува?

Трябва ли да се гледа на това като възможност за инвестиране в XRP на много изгодна цена? XRP може да започне отново да се покачва с доста рязко възходящо движение, така че сега може би е най-добрият момент да се инвестира в криптовалутата... а може и да не е.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Curve Dao Token (CRV) и Swipe (SXP) до Луната, твърди анализатор и трейдър (видео)

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима ‘Crypto Michaël’, каза, че Curve Dao Token (CRV) и Swipe (SXP) ще се изстрелят до Луната. CRV е токен за управление за Curve платформата, която стартира към ...
СЕП. 27, 2020 17:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето как криптовалутата на Uniswap може да се изстреля с 34%, според анализатор

Така казва псевдонимният анализатор, чиито неотдавнашни прогнози за новосъздадения DeFi токен се оказаха точни. В свой туит от четвъртък, той коригира възходящата цел на UNI / USD до $6.43. Двойката с...
СЕП. 25, 2020 19:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainlink демонстрира сила и отскочи с 30%

След шестседмичен спад от върха си, Chainlink отскочи с 30% в последните 24 часа след като имаше разпродажба от член на разработническия екип, който оказа сериозен натиск върху цената. Силният от...
СЕП. 25, 2020 13:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тим Дрейпър разкри крипто портфолиото си

Милиардерът разкри по време на виртуалната инвестиционна конвенция Linqto, че държи криптовалутата на Ripple, 4-тата по пазарна капитализация криптовалута в света. Дискутирайки алткойно портфейла...
СЕП. 24, 2020 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света