НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали спадът на XRP ще привлече купувачи?

СЕП. 10, 2018 22:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали спадът на XRP ще привлече купувачи?

Въпреки че монетата на Ripple спадна до 27 цента, тя също достигна 29 цента, а валутната ѝ посока е положителна в момента.

 

Възможно е ниската цена да привлича нови търговци да инвестират в "Ripple", независимо от правните им проблеми.


Тази седмица TransferGo пусна канала, който ще може да извършва транзакции в реално време. Каналът ще бъде достъпен и в цяла Европа.

Системата ще позволи на потребителите да избягват текущите популярни начини на плащане, които отнемат до три дни. Не е известно кой друг Ripple продукт TransferGo ще използва, обаче транзакциите ще се основават на Ripple, защото използването на токена е разпространено в цялата страна.

Брад Гарлинхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, каза тази седмица, че няма смисъл да се заменят фиатните пари с криптовалути. Това е позиция, която ще привлече враждебността на мнозина в рамките на крипто света, тъй като често монетите се разглеждат като заместител на фиатните пари и те имат предимството да не се издават от правителствата.

За да стане заместител на фиатните валути, цифровите такива трябва да имат скоростта и използваемостта на фиатните пари и да станат много по-ефективни. Крипто претеглеността може да функционира добре при транзакции в чужбина, но все още не е полезна за плащания в ежедневна ситуация.

CCN наскоро направи технически анализ на цената на XRP в петък. Най-новото падане на Ripple формира тенденция на спирала надолу, но тестът за подкрепа на каналите продължи временно. Понеже се наруши подкрепата от $ 0.2780, низходящата тенденция е вероятно да продължи и цената ще се придвижи към по-ниската проекция на канала към $ 0.2140.

Може би търговците са решили, че е подходящо време да започнат да инвестират в XRP, тъй като днес са публикувани няколко статии, които казват, че може би сега е времето да се купува?

Трябва ли да се гледа на това като възможност за инвестиране в XRP на много изгодна цена? XRP може да започне отново да се покачва с доста рязко възходящо движение, така че сега може би е най-добрият момент да се инвестира в криптовалутата... а може и да не е.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin все по-близо до това да измести Етериум в топ 10 класацията

Към този момент BNB вече е достигнал малко над 40% от пазарната капитализация на Етериум, което означава, че цената на токенът ще трябва да се утрои оттук, за да измести основния си конкурент.През пос...
АПР. 12, 2021 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

Tezos отбеляза забележителни печалби през последните седем дни, тъй като цената на родната криптовалута, XTZ, скочи с около 25%.Това идва на фона на новините за пускането на тестовата мрежа Tenderbake...
АПР. 12, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

Orakuru, оракулски протокол за Binance Smart Chain, наскоро завърши успешна продажба на токени в платформата за набиране на средства KickPad. В началото имаше значително търсене на проекта, като ...
АПР. 12, 2021 15:13 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света