НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Дали агресивният ход на Биткойн ще го отведе до над $ 10,000?

ЮНИ. 3, 2019 15:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали агресивният ход на Биткойн ще го отведе до над $ 10,000?

Ценовото действие на Биткойн през последните няколко месеца е впечатляващо.


Най-голямата криптовалута успя да удвои стойността си през последните два месеца, което е особено впечатляващо като се има предвид мечия пазар през 2018 г., но все още има доста потенциал за път нагоре.

BTC е нарасна със 129% в рамките на една година, докато Binance Coin (BNB) отбеляза поразително повишение от 432%, тласнат от наскоро настъпилата крипто пролет.

Въпреки това, дори и с тези сравнително скромни печалби за Биткойн, има някои доста големи и положителни прогнози.

Добре известен крипто коментатор и главата на Civic, Вини Лингам сподели възгледите си. Така нареченият "Биткойн оракул", вярва, че BTC скоро ще избухне и след $ 10,000 ще тества $ 12,000.

Биткойн наскоро надхвърли $ 9,000, но пробива беше краткотраен и предизвика масивна корекция.

След достигането на тази цел, цената падна до $ 8,000, и оттогава прави опити да се възстанови.

Въпреки това, за Лингам, случващото се все още се разглежда като "агресивно" движение на цените и по тази причина е силно убеден, че ще достигнем над $ 10,000. Toй предупреди за това, което BTC може да направи след постигането на тази цел.

Лингам, потенциално гледайки как Биткойн реагира на достигането до $ 9,000, е скептичен по отношение на шансовете на монетата да достигне нива над $ 12,000 в краткосрочен план, ако видим твърде рязко движение нагоре.

Ръстът на Биткойн през последните два месеца беше положителен и впечатляващ, но само в сравнение с предходните 18 месеца, които бяха изпълнени с внезапни спадове и почти никакви печалби.

Дори преди това, растежът на BTC беше известен с това, че отчита огромни печалби в бърза последователност, тъй като монетата се покачи от $ 8,000 до $ 20,000 за по-малко от две седмици. Сегашният модел на растеж е по-добър от мечия пазар, но не демонстрира експоненциалния модел, който сме виждали преди това.

Все пак, по отношение на устойчивостта и потенциала за по-голям растеж, това вероятно е нещо добро. Предсказанието на Лингам, за това че може да се отчете растеж на стойност около $ 3,000, е параболично, но той предупреждава, че има вероятност бързо да влезем в консолидация след това.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света