НАЧАЛО Прессъобщения

Дали бичите настроения ще избутат Етериум (ETH) над $2,800? Нов алткойн завладява пазара

03.02.2024 11:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали бичите настроения ще избутат Етериум (ETH) над $2,800? Нов алткойн завладява пазара

Водещият алткойн, Етериум (ETH), излезе от неотдавнашния спад в цената на криптовалутите.

Индикаторът Ethereum Sentiment все още е бичи настроен въпреки неотдавнашните спадове на пазара. Очаква се алткойнът скоро да достигне границата от $2,800 поради силната си възходяща инерция.

Но на сцената се появи нов играч – KangaMoon (KANG), който има способността да преобърне криптовалутната индустрия. KANG се счита за един от най-добрите алткойни за покупка през 2024 г. поради отличителната си токеномика и специалния случай на употреба, който е от полза за дългосрочните притежатели.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Етериум (ETH) възвръща бичия си импулс и се насочва към $2,800

Етериум (ETH) започна 2024 г. със силен бичи импулс, който се натрупваше от средата на октомври 2023 г. насам. Благодарение на тази инерция цената на Етериум формира многогодишен връх на нивото от $2,715 на 12 януари.

Пазарът на криптовалути обаче имаше сериозен низходящ тренд след одобрението на Биткойн ETF. В резултат на това цената на Етериум спадна до месечно дъно от $2,170. Въпреки сериозния спад индексът на настроенията на Етериум остана оптимистичен. Това предполага, че ETH може да поскъпне през следващите няколко седмици.

Техническият анализ предполага възможност за покачване през следващите седмици. Графиката на Етериум показва, че цената на алткойна е поставена над три ключови нива на подкрепа – $2,20, $2,000 и $1,800. Само пробив над тези нива може да обърне настроенията на ETH в мечи.

Така че, с подкрепата на биковете, цената на Етериум ще се стреми да преследва целта от $2,800. Въпреки това, въз основа на графиката, на нивото от $2,700 се формира основна съпротива. За да може цената на Етериум да достигне нивото от $2,800, цената на алткойна трябва да преодолее тази съпротива и $2,400.

KangaMoon (KANG) завладява алткойн пазара с буря

Докато Етериум се подготвя за възход, има нов играч, който изглежда готов да промени пазара на меме монетите. KangaMoon получи голямо внимание заради уникалната си екосистема, подкрепата на общността и стратегическия си модел на токеномика.

KangaMoon създаде екосистема за свързване на ентусиастите на мемекони по целия свят, за да подхранва жизнена общност от съмишленици. Екосистемата е проектирана така, че да се ръководи от общността, но да позволява на членовете да монетизират времето си за игра и да се конкурират с играчи от цял свят.

По отношение на токеномиката KangaMoon превъзхожда най-добрите меме монети. Докато такива като Dogecoin имат неограничено предлагане, а SHIB – над 589 трилиона, KangaMoon стартира само с 1 милиард токена KANG. 60% от тях ще бъдат продадени чрез предварителната му продажба, за да се насърчи децентрализацията в неговото стопанство.

Освен това KANG стартира дефлационен модел, за да осигури дългосрочно увеличение на цената на монетата. Екосистемата KangaMoon е базирана на мрежата Етериум и е одитирана от SOLIDProof. С разрастването на общността екипът на KangaMoon обяви, че ще въведе нови проекти, като например среда за игра и печелене.

Експертите имат големи планове за бъдещето и са обявили KANG като токен, който може да се нареди сред най-добрите меме монети на 2024 г. Сега KangaMoon се оценява на $0.005 за монета, но от екипът очакват до края на 2024 г. да има 50х увеличение.

Заключителни мисли

Според индекса на положителните нагласи Етериум е добре позициониран за забележително покачване през следващите седмици. Но със сегашното си темпо и вълнение KangaMoon (KANG) има шанс да се превърне в един от най-добрите алткойни за покупка през 2024 г.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.