НАЧАЛО Алткойни

Да очакваме ли корекция при Polygon (MATIC)?

юли 23, 2022 22:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да очакваме ли корекция при Polygon (MATIC)?

Polygon (MATIC) изглежда се подготвя за корекция, след като пазарната ѝ стойност нарасна през последния месец. Все пак има огромна зона на подкрепа, която може да помогне на цената да се задържи.

Изглежда, че Polygon се подготвя за корекция, но все още не е пробил жизненоважна зона на подкрепа.

Цената на MATIC се повиши с повече от 200%, като нарасна от $0.32 до $0.98 на 18 юли. Като се има предвид този възхода, изглежда, че токенът сега е свръхпокупен.

Секвенциалният индикатор Tom DeMark (TD) представи сигнал за продажба на дневната графика на MATIC. Песимистичната перспектива се засили, когато две червени свещи започнаха да се търгуват под предишната една червена свещ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Shiba Inu (SHIB) отново влезе в топ 15 криптовалути по пазарна капитализация

Въпреки това MATIC се задържа над значителна зона на подкрепа, представена от параболичния стохастичен осцилатор, 100-дневната пълзяща средна и индикатора за 78.6% корекция на Фибоначи на $0.77. Затваряне на дневна свещ под тази критична зона на интерес може да доведе до рязко засилване на низходящия натиск, което потенциално може да доведе до 20% корекция към 50-дневната пълзяща средна около $0.58.

MATIC вероятно ще трябва да пробие върха от 18 юли, за да обезсили песимистичната прогноза. Пробивът на това жизненоважно ниво на съпротива би могъл да му даде сили да напредне към 200-дневната пълзяща средна около $1.20.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ 5 алткойна, които да следите тази седмица

Криптовалутите продължават да са в период на консолидация, което е тона на криптопазара в момента, но мнозина следят за по-убедителни възможности. 

декември 5, 2022 1:02 1 мин. четене

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене