НАЧАЛО Алткойни

Да очакваме ли алткойн сезон през 2022? – Джъстин Бенет

март 20, 2022 15:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да очакваме ли алткойн сезон през 2022? – Джъстин Бенет

Популярен крипто стратег прогнозира сериозни ценови възходи при алткойните, тъй като по-широките крипто пазари показват признаци на сила.

Анализаторът Джъстин Бенет казва на своите 98,600 последователи в Twitter, че разглежда общата оценка на всички крипто активи (TOTAL).

Според Бенет, TOTAL графиката е излязла от диагоналната си съпротива, която поддържа пазара в мечи диапазон за около четири месеца.

Въз основа на графиката на анализатора, пробивът може да тласне оценката на всички крипто активи над нивото от $2 трилиона.

Когато имаме пробив на TOTAL графиката, Бенет подчертава, че пазарната капитализация на всички алткойни изглежда отскача от диагоналната си подкрепа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Алткойн скочи с над 1,000% за месец и се срина със 76% за ден

Вероятно не е най-доброто време да бъдете мечки.

Линеен изглед на пазарната капитализация на алткойните… Изводът е, че няма смисъл да бъдете мечи, докато пазарите са над макроподкрепата.

Бенет също така подчертава, че индексът за доминантност на Биткойн (BTC.D), който проследява процента на пазарната капитализация на BTC спрямо всички други крипто активи, е пробил под диагоналната си подкрепа.

Според Бенет този ход сигнализира за началото на нов сезон на алткойните или период, в който алткойните значително превъзхождат Биткойн.

BTC.D (доминантността на Биткойн) започва да се [спада].

Вероятно отново до 39.5% през следващите няколко седмици.

Идва алткойн сезон 2022.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене