НАЧАЛО Други

CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

май 10, 2022 20:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

Развълнувани сме да представим на нашите читатели първото от редица събития, организирани от екипа на CryptoDnes!

Крипто и блокчейн сферите се развиват с много бързи темпове, представяйки нови технологични напредъци, носещи своите неясноти и разногласия. Едно такова развитие са именно дигиталните валути на централните банки, или CBDC. Докато най-високо развитите държави се надпреварват да имплементират такъв продукт, много хора все още нямат пълна яснота по темата.

 

Поради тази причина Ви каним на нашата панелна дискусия “CBDC: Авангарда на финансите”. Първото издание от тази нова инициатива ще се състои на 26-ти май от 19:00ч в CreaTech Hub “MISSIA23” и ще цели да се разгледа намесата на централните банки в крипто пространството, обсъждайки възможностите и рисковете на горещо-обсъжданата технология.

 

Запишете се тук: https://bit.ly/CBDCpanel

С цел да изградим една по-ясна и задълбочена представа за CBDC, сме поканили редица говорители, които да обменят своите разнообразни мнения и гледни точки в открита дискусия по темата.

 

Първият панелист, участващ в дискусията, е Владислав Драмалиев. Като основател и директор на BitHope, съосновател на “Sofia Crypto Meetup”, съосновател на Българската Биткойн Асоциация и основател на Coinfixer.com той е един от най-изявените членове на крипто общността в България и е един от хората, които най-активно допринасят за развитието ѝ.

 

Вторият панелист е Георги Ташев – адвокат от AGP Law Firm, Кипър и правен специалист и експерт финансови регулации на национално и европейско ниво. Неговите познания и опит ще придадат дълбочина и нюанс на дискусията, допринасяйки с проницателни наблюдения по отношение на перспективите на дигиталните валути на централните банки.

 

Третият панелист е Божидар Балевски, който е дългогодишен крипто ентусиаст и създател на YouTube каналите “Клубът на Инвеститора” и “Investclub Podcast”. Той се занимава с инвестиции на традиционните пазари от десет години и от пет години има задълбочен интерес в света на криптовалутите. В допълнение към това, Божидар е активно ангажиран със създаването на нови образователни материали за финансова грамотност.

Събитието ще се проведе в София на ул. Мизия, 23 (сградата на “MISSIA23” – CreaTech Hub) от 19:00 до 21:00 часа, като цената за вход е 30 лв. (заплащането ще бъде извършено на място).

 

По повод петия рожден ден на CryptoDnes се радваме да предоставим безплатен вход на първите 20 наши читатели, които се запишат чрез формата! 

 

Запишете се тук: https://bit.ly/CBDCpanel

Ще Ви очакваме там и нека Биткойн бъде с Вас!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене