НАЧАЛО Други

CryptoDnes 2.0 e тук!

юни 16, 2019 16:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CryptoDnes 2.0 e тук!

От екипът на CryptoDnes.bg с радост Ви съобщаваме за успешното стартиране на новата платформа. Добавихме нови функционалности, които имат за цел да направят престоя Ви в сайта още по-приятен.

 

На първо място най-вероятно сте забелязали новата визия. Постарахме се тя да бъде съобразена със стандартите на най-големите финтех медии, както и да отразява динамичната и вълнуваща същност на крипто пазара. Вече имате възможност да избирате между две теми на сайта – “Стандартен режим” и “Нощен режим”, който може да намерите в горния десен ъгъл на страницата.

 

Под всяка една от публикуваните статии ще намерите секция за коментари, където Ви окуражаваме да водите дискусии и да изразявате свободно вашето мнение.

 

Добавихме нова секция „Финтех новини“, в която може да намерите най-актуалната информация за блокчейн технологията,изкуствения интелект, дигитални разплащания и други.

 

Знаем, че използвате сайтове като CoinMarketCap и OpenMarketCap за да следите пазарите и провеждате проучвания.

 

Ние решихме да Ви улесним.

 

На новата платформа вече сме включили списък с „Топ 100 криптовалути“, който освен, че ви показва информация в реално време, агрегира всички релевантни новини за конкретната криптовалута.

 

На страницата на всеки актив от класацията, присъства графика на TradingView с пълния набор от функционалности, както и крипто конвертор.

 

В опция „Горещи теми“, намираща се до логото на CryptoDnes.bg, може да намерите интересни новини свързани с най-належащите и дискутирани теми в пространството.

 

За ваше удобство добавихме и секция с най-печелившата, и най-губещата криптовалута за деня.

 

Не и на последно място може да ни намерите и последвате в Twitter


Вече повече от година, нашият екип се старае да ви предоставя най-актуалната и интересна информация от света на блокчейн и криптовалутите. Нашата мисия е да въведем колкото може повече хора в тази екосистема, а тези, които вече са запознати, да ги държим в течение със случващото се в дигиталния свят.

 

Благодарим Ви за подкрепата!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

септември 29, 2022 9:11 1 мин. четене

Криптовалутите възпрепятстват ЕЦБ, твърди Лагард

Председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард продължава да изразява загриженост относно растежа на криптовалутите и тяхната заплаха за традиционната банкова система.

септември 28, 2022 19:35 1 мин. четене

Китайски университет въвежда магистър по метавселена

Съобщава се, че университетът в Нанкин, Китай, е открил една от първите специалности в страната, която се фокусира върху знания, свързани с метавселената.

септември 28, 2022 17:39 1 мин. четене

Galaxy Digital ще предлага пазарни данни чрез Chainlink

Galaxy Digital, компания за финансови услуги и управление на инвестиции, се обедини с Chainlink Labs, за да предостави данни за цените на криптовалутите в блокчейн мрежите и децентрализираните приложения (dApps).

септември 28, 2022 15:44 1 мин. четене