НАЧАЛО Биткойн

Биткойн държи нивото около $ 3,900

януари 3, 2019 16:59 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн държи нивото около $ 3,900

Биткойн , водещата криптовалута, успява да се задържи на нивото от 3,900 долара.

Важно е да се подчертае, че се възстановява от дъното от $ 3,200, наблюдавано миналия месец, а сега технически индикатор показва сигнал за покупка.

Според данни от CryptoCompare, BTC се търгува на 3,900 долара, след като нарасна с 0,7% през последния 24-часов период. Неговата пазарна капитализация е $ 67.9 милиарда, което означава, че дялът му в пазарната капитализация е приблизително 51.3%, отбелязвайки спад от 1.9% за последните 30 дни.

Възстановяването на ценaтa на Биткойн доведе до възходяща корекция на трудността от 10%, като наруши тенденцията за спад.

Според Bloomberg, индикаторът на GTI Vera Convergence Divergence сега предполага, че BTC е в „най-дългия си интервал за купуване от шест месеца“.

Струва си да се отбележи обаче, че през август миналата година техническият показател показваше приключване на разпродажбата. По това време криптовалутата се търгуваше на около $ 6,500, и в крайна сметка се срина до $ 3,200 в рамките на няколко месеца.

Мати Грийнспан, старши пазарен анализатор в eToro, отбеляза, че вижда индустрия, която „нараства с много бързи темпове“ като постоянно се пръкват нови проекти. Това, което твърди той, показва, че хората „все повече се включват в пазара.“

Обикновено най-доброто нещо, което можете да направите, е да купите ниско и да продадете високо. Така че ако разгледаме техническия анализ, много лесно може да видим на графиката, че сме все по-близо до дъното, отколкото до върха.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене