НАЧАЛО Други

Crowdfunding фирмата Indiegogo ще продава токени подкрепени от недвижимите имоти

август 24, 2018 15:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crowdfunding фирмата Indiegogo ще продава токени подкрепени от недвижимите имоти

Международната crowdfunding компания Indiegogo ще популяризира нов токен, подкрепен от недвижими имоти, според публикация на уебсайта на компанията.

Криптовалутата, обезпечена с активи, ще даде възможност на акредитираните инвеститори да закупят акции на хотел St. Regis Aspen под формата на цифрови токени. Според доклад на The Verge, предстоящият цифров токен Aspen Coin е регистриран в Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ (SEC) и ще бъде достъпен за покупка с американски долари, както и големите криптовалути Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) ,

Проектът има за цел да привлече инвестиции от 12 милиона долара за хотел St. Regis Aspen и се очаква да бъде пуснат на 24-и август.

През декември 2017 г. базираната в Сан Франциско компания Indiegogo обяви пускането на първата предпродажба за ICO в партньорство с crowdfunding уебсайта MicroVentures.

В съобщението дружеството заявява, че е в партньорство с регулаторния орган на финансовата индустрия (FINRA) – регистриран брокер-дилър MicroVentures, за да гарантира, че офертите са съвместими със SEC.

Според доклада The Verge , съоснователят на Indiegogo, Слава Рубин, каза, че криптотата и токени/ценни книжа, са “две много различни неща”. Той също така подчерта, че токените, обезпечени с активи, са “по-малко спекулативни и вероятно ще успеят в бъдеще. “

Основан през 2008 г., уебсайтът Indiegogo е една от първите платформи, които предлагат crowdfunding, което позволява на обществеността да инвестира и да търси средства за идеи, благотворителни организации или стартъпи, като налага 5% такса върху вноските. През 2016 г. компанията пусна “Equity Crowdfunding”, което позволи на “всеки да инвестира и всъщност да притежава част от любимите си компании”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.