НАЧАЛО Прессъобщения

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

юни 8, 2023 8:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

В условията на значителен спад на крипто пазара една криптовалута успя да се противопостави на тенденциите и да повиши стойността си. Collateral Network (COLT) привлече вниманието на инвеститори и ентусиасти, тъй като се противопостави на тенденцията и се покачи с впечатляващите 40% от първоначалната си цена за предварителна продажба от $0.01 до $0.014!

КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА

Крипто пазарът е свидел на падащи цени, тъй като ликвидациите нарастват

Крипто пазарът преживя период на волатилност, което води до спад на цените и увеличаване на ликвидациите. Търговците и инвеститорите следят отблизо тези събития, особено след последните колебания.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Интересното е, че най-голяма ликвидационна активност се наблюдава при BTC, като лонг позициите възлизат на $12.67 милиона, а шортовете – на $7 милиона.

На 28 май пазарът стана свидетел на значително ликвидиране на шорт позиции, достигайки $108.6 милиона, в сравнение с лонг позиции в размер на $15.59 милиона. Това свидетелства за значителни мечи настроения, преобладаващи на пазара през този период.

Търговците, които държаха шорт позиции, бяха принудени да ликвидират позициите си поради спадащите цени, което доведе до значителни разпродажби.

През следващите дни се наблюдаваше забележителна промяна в ликвидационната активност. Ликвидациите на лонг позиции се увеличиха до $71 милиона, докато ликвидациите на шорт позиции намаляха до $16 милиона. Тази промяна подсказва за промяна в пазарните нагласи, като трейдърите преоценяват позициите си и съответно коригират стратегиите си.

Ликвидациите играят решаваща роля за динамиката на пазара. Те възникват, когато позициите на търговците се закриват принудително поради неблагоприятни ценови движения. Широкомащабните ликвидации могат да доведат до повишена пазарна волатилност и допълнителен натиск за понижаване на цените. 

Това е механизъм, който спомага за поддържане на пазарната стабилност чрез изчистване на прекомерния ливъридж и спекулативните позиции.

Макар че ликвидациите могат да бъдат разрушителни за някои търговци, те предоставят възможности за други. Търговците, които предвиждат пазарните тенденции и съответно коригират позициите си, могат да се възползват от пазарните движения в резултат на ликвидациите.

Collateral Network идва с уникално предложение за стойност

Това, което отличава Collateral Network от другите криптовалути, е нейният уникален подход към решаването на реални предизвикателства. 

Платформата Collateral Network има за цел да революционизира традиционния финансов сектор, като даде възможност на физическите лица да токенизират своите ценни активи и да ги използват като обезпечение за получаване на заеми. 

Представете си, че притежавате ценна колекция от диаманти на стойност $100,000, но се нуждаете от незабавна ликвидност. Навлезте в Collateral Network, където можете да използвате огърлицата си като обезпечение, за да отключите средства. 

Collateral Network изработва NFT за предоставените за обезпечение бижутата и ги разделя на по-малки парчета. 

По този начин инвеститорите могат да отпускат по-малки суми и да печелят седмична лихва, докато кредитополучателите изплащат заема и лихвата. 

Чрез токенизиране на активи, включително недвижими имоти, произведения на изкуството и колекционерски предмети, Collateral Network “отключва” тяхната стойност и позволява на физическите лица да използват своите активи, без да се налага да ги продават. 

Понастоящем във фазата на публична предварителна продажба Collateral Network се търгува на цена от $0.014, като експертите предвиждат изумителен ръст от 3,500% по време на предварителната продажба, предлагайки на притежателите на токени забележителна 35-кратна печалба. 

Освен това, когато COLT се появи на основните борси, прогнозите сочат потенциален 100-кратен скок на стойността!

Научете повече за предварителната продажба на Collateral Network тук:

Уебсайт: https://www.collateralnetwork.io/
Предварителна продажба: https://presale.collateralnetwork.io/register
Телеграм: https://t.me/collateralnwk
Twitter: https://twitter.com/Collateralnwk


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.