НАЧАЛО Други

Coinrail ще рестартира услугата си

ЮНИ. 19, 2018 21:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinrail ще рестартира услугата си

Южнокорейският крипто обмен Coinrail разкри плана си да възобнови дейността си, въпреки съмнителните условия около хака.


Според съобщенията, обмена е отстранил част от условия на ползване(ToS), преди да бъде предполагаемо хакнат, което е доста подозрително. Седмият по големина крипто обмен в Южна Корея, Coinrail, съобщи, че е бил хакнат на 10-ти юни. Предполага се, че щетите са за около 45 милиарда вон (~ 41 милиона щатски долара).

На своя уеб сайт обмена посочи, че 70% от общите му монети са били безопасно преместени в студено съхранение. Освен това "около 80% от монетите, за които е установено, че са изтекли, са били замразени / изтеглени / изкупени или еквивалентни ... докато останалата част е подложена на разследване с изследователи, свързани с тях обмени и разработчици на монети". Откраднатите монети са NPXS, DENT, BBC, ATX, JNT и NPER.

Coinrail съобщи в понеделник, че е в процес на преструктуриране на бизнеса си, за да възобнови услугата си на 15-ти юли.
Coinrail ще започне работа преди 15ти юли, ако се установи, че услугата е готова да продължи ... Подготвяме непрекъснато редица мерки за възстановяване на повредените монети и ще докладваме за напредъка по мярката за възстановяване в края на юни.

Coinrail казa: "Създаваме план за възстановяване с различни заинтересовани страни, като разработчици на монети", отбелязва Sedaily, отбелязвайки, че някои клиенти са скептични и не вярват, че Coinrail ще възобнови услугата си на тази дата.

Твърди се, че преди предполагаемия хак, обмена е премахнал клауза от общите условия и по-точно, клауза за компенсация на потребителите.


Работихме за укрепване на отговорността на компанията в съответствие с правителствената политика с преразглеждането на условията на договора.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света