НАЧАЛО Други

Coinrail ще рестартира услугата си

ЮНИ. 19, 2018 21:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinrail ще рестартира услугата си

Южнокорейският крипто обмен Coinrail разкри плана си да възобнови дейността си, въпреки съмнителните условия около хака.


Според съобщенията, обмена е отстранил част от условия на ползване(ToS), преди да бъде предполагаемо хакнат, което е доста подозрително. Седмият по големина крипто обмен в Южна Корея, Coinrail, съобщи, че е бил хакнат на 10-ти юни. Предполага се, че щетите са за около 45 милиарда вон (~ 41 милиона щатски долара).

На своя уеб сайт обмена посочи, че 70% от общите му монети са били безопасно преместени в студено съхранение. Освен това "около 80% от монетите, за които е установено, че са изтекли, са били замразени / изтеглени / изкупени или еквивалентни ... докато останалата част е подложена на разследване с изследователи, свързани с тях обмени и разработчици на монети". Откраднатите монети са NPXS, DENT, BBC, ATX, JNT и NPER.

Coinrail съобщи в понеделник, че е в процес на преструктуриране на бизнеса си, за да възобнови услугата си на 15-ти юли.
Coinrail ще започне работа преди 15ти юли, ако се установи, че услугата е готова да продължи ... Подготвяме непрекъснато редица мерки за възстановяване на повредените монети и ще докладваме за напредъка по мярката за възстановяване в края на юни.

Coinrail казa: "Създаваме план за възстановяване с различни заинтересовани страни, като разработчици на монети", отбелязва Sedaily, отбелязвайки, че някои клиенти са скептични и не вярват, че Coinrail ще възобнови услугата си на тази дата.

Твърди се, че преди предполагаемия хак, обмена е премахнал клауза от общите условия и по-точно, клауза за компенсация на потребителите.


Работихме за укрепване на отговорността на компанията в съответствие с правителствената политика с преразглеждането на условията на договора.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света