НАЧАЛО Други

Coinrail ще рестартира услугата си

ЮНИ. 19, 2018 21:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinrail ще рестартира услугата си

Южнокорейският крипто обмен Coinrail разкри плана си да възобнови дейността си, въпреки съмнителните условия около хака.

 


Според съобщенията, обмена е отстранил част от условия на ползване(ToS), преди да бъде предполагаемо хакнат, което е доста подозрително. Седмият по големина крипто обмен в Южна Корея, Coinrail, съобщи, че е бил хакнат на 10-ти юни. Предполага се, че щетите са за около 45 милиарда вон (~ 41 милиона щатски долара).

На своя уеб сайт обмена посочи, че 70% от общите му монети са били безопасно преместени в студено съхранение. Освен това "около 80% от монетите, за които е установено, че са изтекли, са били замразени / изтеглени / изкупени или еквивалентни ... докато останалата част е подложена на разследване с изследователи, свързани с тях обмени и разработчици на монети". Откраднатите монети са NPXS, DENT, BBC, ATX, JNT и NPER.

Coinrail съобщи в понеделник, че е в процес на преструктуриране на бизнеса си, за да възобнови услугата си на 15-ти юли.
Coinrail ще започне работа преди 15ти юли, ако се установи, че услугата е готова да продължи ... Подготвяме непрекъснато редица мерки за възстановяване на повредените монети и ще докладваме за напредъка по мярката за възстановяване в края на юни.

Coinrail казa: "Създаваме план за възстановяване с различни заинтересовани страни, като разработчици на монети", отбелязва Sedaily, отбелязвайки, че някои клиенти са скептични и не вярват, че Coinrail ще възобнови услугата си на тази дата.

Твърди се, че преди предполагаемия хак, обмена е премахнал клауза от общите условия и по-точно, клауза за компенсация на потребителите.


Работихме за укрепване на отговорността на компанията в съответствие с правителствената политика с преразглеждането на условията на договора.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света