НАЧАЛО Други

CoinMarketCap стартира „професионален“ платен API за разработчици и фондове

август 2, 2018 11:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CoinMarketCap стартира „професионален“ платен API за разработчици и фондове

Тракерът на крипто информация CoinMarketCap.com (CMC) стартира професионален, платен API, насочен към разработчици и фондове, според официално обявление, публикувано на 1-ви август.

Новият продукт има за цел да служи като ключов „канал“, който ще предостави точни и диференцирани данни на разработчиците и фондовете за цените на криптовалутите, пазарната капитализация, конверсии и двойки за търговия, обобщени от множество борси.

Според съобщението на CMC новите предлагани функции се предлагат срещу заплащане и се разпределят между „любителски“ достъп, който започва от $79 на месец до „професионален“ договор, който започва от $699 на месец. Тази последна опция се предлага на пазара като „най-подходяща за мащабиране на крипто проекти“ и разширява наличните исторически данни за петгодишен период от време.

CMC представя новия си API като отговор на диверсификацията на новите крипто продукти, както и на нарастващия брой на институционалните фондове, инвестиращи в зараждащата се индустрия. Проектът отбелязва, че API е бил подложен на месечна фаза на бета тестване от потребителите преди старта.

Новият API също така проследява пазарите на деривати, базирани на крипто, с подкрепата за фючърси, опции и OTC (Over-the-Counter) борси.

По-рано този месец CMC обявиха първоначалния си ход за въвеждане на значителни промени в метода си за обмяна на вписаните ценни книжа в светлината на тревогите по изкривените данни за обема на търговията.

Тъй като продължава да преобръща платформата си, петгодишният CMC наблюдава рязък растеж, отчитайки над 60 милиона уникални посещения от януари до май тази година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене