НАЧАЛО Прессъобщения

CoinGecko представи списъка с най-популярните токени за второто тримесечие – Топ монети с подобен модел

02.06.2024 11:13 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CoinGecko представи списъка с най-популярните токени за второто тримесечие – Топ монети с подобен модел

От началото на това второ тримесечие пазарът на алткойни след халвинга на Биткойн претърпя значителни, но едва доловими промени. Тези промени са свързани с това, че някои алткойни проявяват бичи признаци спрямо следващия скок на криптовалутите.

Известният крипто тракер CoinGecko публикува преди няколко дни доклад за двадесетте най-тенденциозни алткойна на пазара и такива като Fantom (FTM), Gala (GALA), Sui (SUI) и Ethena (ENA) изпъкнаха с особено особени фактори, действащи като катализатор за стремителния растеж на тези топ алткойни.

Много инвеститори насочиха вниманието си към този списък, разглеждайки токени с потенциал да подобрят портфолиото им. В средата на това търсене пазарът на предварителни продажби също стои като привлекателно място. В този сектор KangaMoon (KANG) поема своя дял от напредъка с вече постигнати над $7.3 милиона приходи от предварителни продажби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сред най-добрите криптовалути за покупка, KangaMoon се отбелязва с впечатляващи характеристики на платформата, способна да осигури щедра възвръщаемост.

KangaMoon (KANG) се стреми към статута на топ монетите с многостранно участие

KangaMoon (KANG) постига впечатляващи подвизи по време на своето ICO пътуване, че повечето инвеститори от пазара на меме монети вече имат големи надежди $KANG да надмине повечето топ меме монети на пазара. Досега KangaMoon си е осигурила две значими листвания – в CoinMarketCap и CoinGecko, въпреки че не присъства в споменатия списък, а съвсем скоро се очаква да бъде регистрирана и в BitMart и Uniswap, което увеличава потенциала ѝ да отбележи над 1,000% скок.

Токенът KangaMoon вече е поскъпнал с над 400%, като се е придвижил от $0.005 до $0.025, откъдето произтича и потенциалът му за още по-значително поскъпване, когато най-накрая бъде пуснат на по-широкия алткойн пазар. В допълнение към това, че $KANG вече дава на първите си инвеститори до 400% възвръщаемост на инвестициите, платформата е набрала и над $7 милиона досега. Този впечатляващ растеж се дължи на огромното ѝ влияние като платформа за GameFi и SocialFi меме монети.

С потенциал да окаже значително влияние върху пазара на GameFi, Kangamoom идва с уникален гейминг подход, при който потребителите могат да печелят $KANG токени, като участват в състезания за битки и дори залагат на резултатите от битките. В допълнение към възможността да си осигурите награди от NFT и частни достъпи, в момента KangaMoon провежда SocialFi предизвикателство, в което потребителите могат просто да коментират и споделят постове на KangaMoon в социалните медии за безплатни KANG токени.

Досега проектът е успял да привлече над 32,000 членове на общността и близо 10,000 притежатели на токени – постижение, което успя да му позволи да се нареди сред новите най-добри меме монети за покупка. Експерти от индустрията прогнозират, че KangaMoon ще достигне $1 до края на годината, благодарение на атрактивните си функции и неотдавнашното партньорство с RaidSharkBot, насочено към генериране на повече ангажираност за платформата.

Fantom Network работи по обновяването на платформата, като прогнозира бичи усилия за годината

В стремежа си да въвежда иновации и да развива своята екосистема, мрежата Fantom (FTM) прави огромни крачки в блокчейн пространството. Наскоро Fantom създаде Sonic Foundation и Sonic Labs в подкрепа на най-новия си проект – Sonic Chain. Това показва ангажимента на Fantom да развива своята инфраструктура и възможности в областта на децентрализираните финанси. Благодарение на тези развития се смята, че Fantom ще окаже влияние върху DeFi пазара през тази година.

Според последните новини Fantom наскоро е набрала финансиране в размер на $10 милиона. Това финансиране ще бъде използвано за разработване и разширяване на екосистемата Sonic, включително за научни изследвания, разработване и внедряване на нови функции и приложения в Sonic Chain. Мрежата Fantom също така е създала нови структури, които да се справят с предизвикателствата и възможностите в блокчейн пространството. В крайна сметка се очаква тези развития да увеличат възможността за запазване на положителната инерция на Fantom.

Въпреки сериозният експлойт, токените Gala проявяват устойчивост

Въпреки неотдавнашната и значителна експлойт схема, включваща токени GALA на стойност приблизително $206 милиона, която доведе до спад на стойността им с близо 15%, мрежата Gala показа забележителна устойчивост. Макар че токенът се стреми да си възвърне върховата стойност, която отбеляза в началото на април, в момента той преживява консолидация на цената. Самата мрежа обаче се разширява, като съвсем наскоро напредна с над 25% в обема на търговията.

Междувременно доверието на общността в токена Gala остава силно, тъй като тя изразява бичи рейтинг от 93%. Този оптимизъм показва вярата на общността в дългосрочния потенциал на токена GALA и неговата екосистема, дори сред предизвикателствата. Въпреки неотдавнашните неуспехи, растежът на мрежата на Gala и стабилната общност подчертават нейната устойчивост и потенциал за възстановяване на пазара на GameFi и алткойни.

Токенът Sui се придвижва към по-високо ниво в мига, в който изразява бичи настроения

На 30 април 2024 г. монетата Sui (SUI) показваше пазарна капитализация от около $1.4 милиона, впоследствие обаче тя нарасна до над $2.6 милиона, шокирайки по-широкия крипто пазар. Оставайки в консолидирана позиция на това ново ниво, Sui запази бичи настроения от над 86% според CoinGecko. Sui също така видя нови ATH през последните два месеца, което вече задава темпото за това второ тримесечие.

Освен това Sui наскоро се обедини с Google Cloud, за да подкрепи иновациите в Web3 сектора. Това партньорство, което беше насочено към подобряване на сигурността, мащабируемостта и инструментите за разработчици на платформата Sui, е на път да подейства като огромен катализатор за Sui да види значителни подобрения както в оценката на токените си, така и в активността на мрежата. Понастоящем монетата преминава през фаза на консолидация на стагнация, но се предвижда евентуален растеж в подходящия момент.

Цената на Ethena почти достигна $1, откъдето следва потенциалът ѝ за възстановяване на растежа

Токенът Ethena (ENA), новата монета, базирана на Ethereum, значително увеличи стойността си, като почти достигна $1, след като Bybit обяви интегрирането на USDe като обезпечителен актив. Тази интеграция подчертава ролята на Ethena в предлагането на крипторешение, независимо от традиционното банкиране, предоставяйки на глобалните потребители спестовен инструмент, базиран на долара, наречен “интернет облигация”.

Положителната реакция на пазара на тази новина отразява нарастващото доверие в иновативните финансови предложения на Ethena и нейния потенциал за бъдещ растеж на алткойн пазара.
В допълнение към това Ethena имаше за цел да отключи над 50 милиона токена ENA на 1 юни за развитие на екосистемата.

В перспектива този ход дава възможност на притежателите на токени ENA да участват в предложенията за управление и има за цел да стимулира по-нататъшния напредък и приемане в рамките на екосистемата на Ethena. В същото време той позиционира токена Ethena като една от най-добрите криптовалути за покупка през това второ тримесечие.

С какво възнаграждението в играта на KangaMoon я отличава от GALA, SUI, ENA и FTM?

По-специално, от предлагането на 1 милиард $KANG 15% токена са заделени за разработване на проекта KangaMoon и за възнаграждение на участниците, след като играта бъде пусната на живо. Тези средства ще бъдат използвани за подобряване на характеристиките на токена, за добавяне на нови функционалности и за подпомагане на цялостното развитие на екосистемата.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.