НАЧАЛО Прессъобщения

CoinBlast стартира първата в света платформа за наддаване за криптовалути

май 15, 2023 13:38 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CoinBlast стартира първата в света платформа за наддаване за криптовалути

CoinBlast.com наскоро стартира първата в света платформа за наддаване за криптовалута. Със стабилна и добре разработена стратегия, компанията е в състояние да помогне на крипто ентусиастите да спестят до 95% при закупуването на различни монети и токени.

На 7 май 2023 г. CoinBlast обяви в своя акаунт в Twitter, че платформата е достъпна за крипто инвеститорите по целия свят. 

Нова иновация в крипто индустрията

CoinBlast, първата в света платформа за наддаване за криптовалути, наскоро стартира и е достъпна за целия свят. Тази революционна платформа е първата по рода си, която въвежда модела на търга в сферата на криптовалутите. 

Целта на CoinBlast е да рационализира процеса на покупка, като сведе до минимум разходите и вкара вълнение във всяка транзакция за покупка на криптовалута, като спестяванията при покупките достигат до 95%.  

CoinBlast.com има за цел да революционизира един от най-простите процеси в крипто индустрията: закупуването на криптовалута. И за да направи това, компанията е възприела една отдавна известна и много интелигентна стратегия – модела на аукциона. 

Въпреки че с течение на времето аукционите все още не са били широко използвани в крипто индустрията, изглежда, че CoinBlast е намерила начин да направи тази идея подходяща за широко възприемане от милиони крипто ентусиасти по света. 

Как работи CoinBlast? 

Когато се опитвате да разберете как работи CoinBlast, можете да се замислите за начина, по който започна eBay, но с малък ремикс. В случая с CoinBlast обаче не определят минимална и крайна цена за даден търг. 

По този начин всеки търг в CoinBlast започва от $0. Всеки потребител може да наддава на всеки търг, а всяко наддаване, направено на даден търг, ще увеличи цената с $0.01. За да наддават в даден търг, потребителите трябва да закупят BID токени.

Цената на един BID токен може да варира между $0.10 и $0.30. Така че, когато наддават, потребителите дават 1 BID токен, за да направят оферта, и цената на търга се увеличава с $0.01, но цената на BID е малко по-висока. 

Всяко направено наддаване за даден търг променя (повишава) таймера на търга с няколко секунди, като по този начин потребителят може да спечели криптовалута на най-добрите цени. 

Победителят получава автоматично спечеленото количество криптовалута, като процесът може да отнеме между няколко секунди и няколко часа, в зависимост от използваната мрежа за криптовалути.

Така, нека разгледаме един пример. Боб използва CoinBlast, за да спести до 95% при закупуване на криптовалута. Той вижда търг за 300 Tether (USDT) токена. Цената на търга започва от $0 и потребителите започват да наддават. 

След множество наддавания цената на търга достига $7.21. Боб прави последното наддаване и след изтичането на таймера той получава 300 USDT. Разбира се, от Боб се изисква да плати малка такса за транзакцията и трябва да прибави BID токените, които е използвал за наддаването, към разходите си. Въпреки това Боб все още печели почти 300 USDT за цена на търга от $7.21. 

CoinBlast наистина въвежда иновации в крипто индустрията, тъй като е първата в света платформа за наддаване за криптовалути. 

Понастоящем CoinBlast поддържа 16 криптовалути: Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Binance (BNB), Tether (USDT), USD Coin (USDC), Dash (DASH), Лайткойн (LTC), Tron (TRX), Monero (XMR), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Uniswap (UNI), Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC) и Ripple (XRP) и постоянно разширява прелдоженията си, като добавя нови монети и токени. 

CoinBlast предлага и различни награди, за да стимулира ангажираността на потребителите. Новорегистрираните получават бонус за добре дошли в размер до 300% при първата си покупка. Освен това платформата предлага възнаграждение в размер до $1,000 за всеки поканен приятел, което прави партньорската ѝ програма една от най-печелившите. 

За да се насърчи още повече активното участие, потребителите са предизвикани да изпълняват задачи за награди и могат да получат достъп до множество предимства чрез програмата за награди, а накрая да започнат да участват във високообемни акции в специален раздел, наречен VIP стая. 

Присъединяването към CoinBlast.com е напълно безплатно, като всеки по света може да започне пътуването си с търгове на криптовалути още днес.

Научете повече

Ако искате да научите повече за CoinBlast, нейните последни актуализации и събития, не се колебайте да разгледате официалния уебсайт на CoinBlast, както и да следвате първата в света платформа за крипто търгове в Telegram, Twitter, Discord, YouTube, Medium и Facebook.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.