НАЧАЛО Други

Coinbase вече поддържа тегления от PayPal в Европа

ФЕВ. 10, 2019 02:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase вече поддържа тегления от PayPal в Европа

Във вторник (5-ти февруари), борсата за дигитални активи Coinbase обяви подкрепата си за тегленията от PayPal за своите клиенти в Европа.


Както се съобщава, Coinbase за пръв път обяви на 14-ти декември 2018 г., че клиентите на САЩ биха могли да направят безплатни текущи тегления в щатски долари към своя профил в PayPal.

Според публикация в блога на Алън Осгуд, ръководител на проект в Coinbase, до 14-ти декември, американските клиенти са имали нужда или от ACH или от Fedwire (преди известно като Федералната резервна мрежа) да изтеглят фиат (USD) от Coinbase сметката. За съжаление, използването на такива традиционни финансови мрежи означава, че изтеглянето може да отнеме до два работни дни.

Поддръжката на PayPal на американските клиенти от Coinbase означаваше, че от тази дата те са в състояние незабавно да изтеглят баланса на Coinbase през PayPal, без да се налага да заплащат такса за теглене от 1,49% (която те трябва да платят, ако изпращат парите си в американска банкова сметка).

А най-хубавото от тази новина е, че тази функция вече е достъпна за клиентите на Coinbase в Европа. По-конкретно, според блога на Coinbase, компанията вече „разширява тази подкрепа за тегленията от PayPal на всички клиенти от ЕС, както и от страните от Европейската асоциация за свободна търговия (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария)“.

Coinbase казва, че преди да се добави PayPal подкрепа, "SEPA и UK Faster Payments са единствените възможности за изтегляне на средства от европейските клиенти". Тази функция обаче стана достъпна за клиентите на Великобритания на 17-ти януари.


Що се отнася до клиенти, които не са базирани в ЕС, страна от Европейската асоциация за свободна търговия или САЩ, не трябва да губят надежда, тъй като Coinbase отново обеща да надгради подкрепата на PayPal през останалата част на тази година за други юрисдикции.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света