НАЧАЛО Други

Coinbase уверява институционалните инвеститори, че има „основни принципи“

август 22, 2018 18:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase уверява институционалните инвеститори, че има „основни принципи“

На 20-ти август 2018 г., приблизително три месеца след като Coinbase обяви своя пакет от институционални продукти / услуги, неговият заместник-председател и генерален директор Адам Уайт определи петте основни принципа, които ще ръководят институционалния бизнес в изявление, публикувано на страницата на Coinbase Medium блог.

Уайт обясни защо тези принципи са толкова важни:


Днес споделяме набор от основни принципи, които ще ръководят нашия институционален бизнес. Този набор от основни вярвания ще действа като нашата Северна звезда, докато проектираме, развиваме и оперираме с нашите продукти. В крайна сметка възнамеряваме тези основни принципи да ни насочат към нашата цел да оперираме с най-голямо доверие, място за съхранение, търговия и взаимодействие със света на криптовалутите.

Техните пет принципа са:

  1. „Оперирайте справедлив и организиран пазар“
  2. „Защитете нашите клиенти с инфраструктура от институционално ниво и процеси“
  3. „Прилагане на прозрачни пазарни правила и управление“
  4. „Осигуряване на справедлив достъп на всички участници на пазара“
  5. „Публично оповестяване на практиките за регистрация и пазарните правила“

Времето за публикуване на тези принципи е доста интересно, защото съвпада с деня, в който Виртуалната асоциация на стоките (VCA), обяви, че е създала работна група (с Gemini, Bittrex, Bitstamp и bitFlyer като първите четирима членове), които според прессъобщението на VCA „ще работят за постигането на целта за създаване на спонсорирана от индустрията организация за саморегулиране (SRO), която да наблюдава виртуалните стоки“.

Предвид опасенията, които Комисията за ценните книжа и борсите (SEC) изрази през последните няколко месеца относно потенциалната манипулация на пазарите на Биткойн, Coinbase има основание да потвърди вярата си в тези принципи на своите съществуващи институционални инвеститори и да увери потенциални нови институционални инвеститори, че Coinbase е безопасно място за търговия с крипто.

Разбира се, след като Coinbase стане регулиран пазар на SEC и / или попечител, това ще направи Coinbase, който вече има отлична репутация, още по-атрактивна дестинация за институционалните пари, които понастоящем чакат отстрани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене