НАЧАЛО Алткойни

Coinbase Pro предлага BAT, следва 20% скок в цената

ноември 5, 2018 16:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase Pro предлага BAT, следва 20% скок в цената

Професионалната платформа за търговия на Coinbase добави подкрепа за BAT токена на Brave стартъпа.

Coinbase обяви в петък, че ще започне да приема депозити за BAT от 20:00 UTC на своята платформа за професионална търговия за най-малко 12 часа, в който момент ще даде възможност и за търговия.

Компанията още не добавя токена към своите платформи за търговия на дребно, включително coinbase.com или приложенията ѝ за iOS и Android.

Tокенът ще бъде добавен на четири етапа: само за прехвърляне, когато клиентите могат да депозират, само след това, когато клиентите могат да публикуват лимитирани поръчки и когато клиентите могат да започнат да отварят поръчки и да търгуват пълноценно.

Клиентите в Ню Йорк няма да могат незабавно да търгуват с BAT.

Като част от интеграционния процес компанията заяви:

След като бъде установена достатъчна ликвидност, ще започне да се търгува книгата за поръчки BAT / USDC. Потребителите могат да конвертират долара си в USDC с едно кликване в интерфейса Pro.

Както може да се види в горното изображение, BAT започна да нараства в 20:00 UTC. Цената й бързо скочи с 28% за по-малко от пет минути, за да достигне тримесечен връх от $ 0.33 цента, според данни от борсата на Binance.

Освен това, BAT на стойност над 15 млн. долара се изтъргува в този 5-минутен интервал на Binance – по-голям обем от целия предходен ден.

BAT е най-новият токен, който се предлага на платформата Coinbase. Предходното нововъведение бе токена 0x протокол (ZRX) и USD //Coin, които бяха добавени миналия месец.

Обменът поначало поддържа Биткойн, Биткойн Кеш, Лайткойн, Етериум и Еthereum classic .

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене