НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Coinbase Pro предлага BAT, следва 20% скок в цената

НОЕ. 5, 2018 16:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase Pro предлага BAT, следва 20% скок в цената

Професионалната платформа за търговия на Coinbase добави подкрепа за BAT токена на Brave стартъпа.

Coinbase обяви в петък, че ще започне да приема депозити за BAT от 20:00 UTC на своята платформа за професионална търговия за най-малко 12 часа, в който момент ще даде възможност и за търговия.


Компанията още не добавя токена към своите платформи за търговия на дребно, включително coinbase.com или приложенията ѝ за iOS и Android.


Tокенът ще бъде добавен на четири етапа: само за прехвърляне, когато клиентите могат да депозират, само след това, когато клиентите могат да публикуват лимитирани поръчки и когато клиентите могат да започнат да отварят поръчки и да търгуват пълноценно.

Клиентите в Ню Йорк няма да могат незабавно да търгуват с BAT.

Като част от интеграционния процес компанията заяви:

След като бъде установена достатъчна ликвидност, ще започне да се търгува книгата за поръчки BAT / USDC. Потребителите могат да конвертират долара си в USDC с едно кликване в интерфейса Pro.Както може да се види в горното изображение, BAT започна да нараства в 20:00 UTC. Цената й бързо скочи с 28% за по-малко от пет минути, за да достигне тримесечен връх от $ 0.33 цента, според данни от борсата на Binance.

Освен това, BAT на стойност над 15 млн. долара се изтъргува в този 5-минутен интервал на Binance - по-голям обем от целия предходен ден.

BAT е най-новият токен, който се предлага на платформата Coinbase. Предходното нововъведение бе токена 0x протокол (ZRX) и USD //Coin, които бяха добавени миналия месец.

Обменът поначало поддържа Биткойн, Биткойн Кеш, Лайткойн, Етериум и Еthereum classic .

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света