НАЧАЛО Други

Coinbase получава Prime клиент с 20 милиарда долара

юли 22, 2018 19:59 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase получава Prime клиент с 20 милиарда долара

Coinbase, базираният в Сан Франциско крипто обмен, който вече се оценява на 8 милиарда долара, претърпя няколко допълнителни положителни развития.

Компанията съобщи, че е привлякла Prime клиент с 20 милиарда долара и е възстановила рекламите си във Facebook.

Coinbase се фокусира неотдавна върху големи институционални пари, като стартира попечителски услуги този месец и по-рано тази година създаде Coinbase Prime. Това са набор от инструменти, специално предназначени за институциите, както и група  за институционално покритие със седалище в Ню Йорк, за да осигури по-добри услуги на тези клиенти. А стратегията очевидно вече започна да дава резултат.

Хедж фонд от 20 милиарда долара вече се е включил в prime програмата според „хора, запознати с въпроса“, цитирани от Business Insider. Екипа на Coinbase Prime работи с допълнителни масивни хедж фондове, за да се включат и в търговското пространство. Липсата на основен брокер, който да се използва, се възприема като основното препятствие за вкарването на големите пари в крипто, тъй като институционалните играчи не обичат да рискуват с пряко излагане на обмен.

Coinbase може да реши проблема, като стартира своя собствена услуга, функция, която на Уолстрийт обикновено е запазена за мегабанките. Дружеството планира също така да предложи маржин финансиране още в края на годината, което позволява на институционалните инвеститори да търгуват с капитал назаем за увеличаване на ливъриджа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене