НАЧАЛО Други

Coinbase отварят офис в Дъблин

октомври 16, 2018 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase отварят офис в Дъблин

Крипто борсата Coinbase отваря нов офис в столицата на Ирландия.

Вицепрезидентът на операциите и технологиите на Coinbase Тина Батнагар съобщи в понеделник, че борсата открива нов офис в Дъблин, Ирландия, в отговор на ръста на клиентите в ЕС. Нещо повече, това е значителна помощ след настъпването на изхода на Великобритания от Европейския съюз, известен като Брекзит.

„Това е и план Б за Брекзит. Както планираме за всички възможни събития е важно да продължим да обслужваме клиентите си в цяла Европа, а Ирландия ще бъде предпочитаният от нас избор, ако става въпрос за това“, казва Зейшан Фероз, част от екипа на Coinbase.

Мартин Шанахан, главен изпълнителен директор на вътрешната инвестиционна агенция IDA Ireland в страната, заяви в изявление, че „Дъблин е гореща точка за таланти“, която би помогнала на Coinbase да се разшири.

Той добави, че компанията „очаква с нетърпение да посрещне Coinbase в ирландската икономика и да ѝ помогне да получи достъп до нашата талантлива група от млади специалисти от сектора на технологиите и финансовите услуги“.

Новините идват седмици след като борсата отвори нова централа в Ню Йорк за предоставяне на услуги за институционални клиенти. Както вече беше съобщено, този офис има за цел да наеме повече от 100 служители през следващата година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене