НАЧАЛО Други

Coinbase обявява Coinbase Bundle

СЕП. 27, 2018 23:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase обявява Coinbase Bundle

Крипто-обменът Coinbase обяви Coinbase Bundle, който позволява на потребителите да купят всички пет налични криптовалути с една покупка.

Тези, които изберат да купят пакета, ще купуват смес от всяка валута пропорционално на пазарната си капитализация в USD по време на покупката. A Bundle се състои от Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Litecoin и Ethereum Classic.


В същата публикация в Twitter компанията представи "набор от нови функции", включително Coinbase Asset Pages и Coinbase Learn.


Според Coinbase, пакетите се изчисляват, като се умножи цената на всяка криптовалута с циркулиращото предлагане в момента на транзакцията.

Обменът посочва, че таксите за покупка няма да се различават, ако потребителят закупи всяка криптовалута отделно. Coinbase плаща 1,5% комисиона за покупки.

Възможността за закупуване на пакети е достъпна само за клиенти в Съединените щати, Великобритания и в Европейския съюз, които имат потвърдена самоличност.

Няма ограничение за максималния размер на покупката за пакет, но най-малкият може да бъде закупен за $ 25 (£ 25 или € 25).

Цифровият обмен написа на страницата си с често задавани въпроси как клиентите могат да продават части от пакети, но не могат да ги пращат или продадат изцяло в една транзакция. Освен това, Coinbase не е в състояние да предостави информация за проследяването на конкретната съвкупна производителност на Bundle.

Освен Bundles, Coinbase също пише в Twitter днес за стартиране на страници на активите, така че хората да могат да изследват и да се образоват за криптовалутите. Те казаха, че този ресурс ще бъде достъпен за всеки, а не само за клиентите.

За тези, които са напълно нови за индустрията, Coinbase реши да изгради Coinbase Learn, така че заинтересованите хора могат да разберат основите на блокчейн и да получат "прости отговори на вашите най-крипто въпроси".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

7% от циркулиращото предлагане на Етериум е пренасочено към DeFi

Данните от Defipulse показват, че 7% от предлагането на Етериум (ETH) вече са заключени в DeFi протоколите.В приложенията, базирани на Етериум, потребителите трябва да плащат такси за транзакции, за д...
СЕП. 21, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света