НАЧАЛО Други

Coinbase обявява Coinbase Bundle

СЕП. 27, 2018 23:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase обявява Coinbase Bundle

Крипто-обменът Coinbase обяви Coinbase Bundle, който позволява на потребителите да купят всички пет налични криптовалути с една покупка.

Тези, които изберат да купят пакета, ще купуват смес от всяка валута пропорционално на пазарната си капитализация в USD по време на покупката. A Bundle се състои от Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Litecoin и Ethereum Classic.


В същата публикация в Twitter компанията представи "набор от нови функции", включително Coinbase Asset Pages и Coinbase Learn.


Според Coinbase, пакетите се изчисляват, като се умножи цената на всяка криптовалута с циркулиращото предлагане в момента на транзакцията.

Обменът посочва, че таксите за покупка няма да се различават, ако потребителят закупи всяка криптовалута отделно. Coinbase плаща 1,5% комисиона за покупки.

Възможността за закупуване на пакети е достъпна само за клиенти в Съединените щати, Великобритания и в Европейския съюз, които имат потвърдена самоличност.

Няма ограничение за максималния размер на покупката за пакет, но най-малкият може да бъде закупен за $ 25 (£ 25 или € 25).

Цифровият обмен написа на страницата си с често задавани въпроси как клиентите могат да продават части от пакети, но не могат да ги пращат или продадат изцяло в една транзакция. Освен това, Coinbase не е в състояние да предостави информация за проследяването на конкретната съвкупна производителност на Bundle.

Освен Bundles, Coinbase също пише в Twitter днес за стартиране на страници на активите, така че хората да могат да изследват и да се образоват за криптовалутите. Те казаха, че този ресурс ще бъде достъпен за всеки, а не само за клиентите.

За тези, които са напълно нови за индустрията, Coinbase реши да изгради Coinbase Learn, така че заинтересованите хора могат да разберат основите на блокчейн и да получат "прости отговори на вашите най-крипто въпроси".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света