НАЧАЛО Други

Coinbase обявява Coinbase Bundle

СЕП. 27, 2018 23:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase обявява Coinbase Bundle

Крипто-обменът Coinbase обяви Coinbase Bundle, който позволява на потребителите да купят всички пет налични криптовалути с една покупка.

 

Тези, които изберат да купят пакета, ще купуват смес от всяка валута пропорционално на пазарната си капитализация в USD по време на покупката. A Bundle се състои от Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Litecoin и Ethereum Classic.


В същата публикация в Twitter компанията представи "набор от нови функции", включително Coinbase Asset Pages и Coinbase Learn.


Според Coinbase, пакетите се изчисляват, като се умножи цената на всяка криптовалута с циркулиращото предлагане в момента на транзакцията.

Обменът посочва, че таксите за покупка няма да се различават, ако потребителят закупи всяка криптовалута отделно. Coinbase плаща 1,5% комисиона за покупки.

Възможността за закупуване на пакети е достъпна само за клиенти в Съединените щати, Великобритания и в Европейския съюз, които имат потвърдена самоличност.

Няма ограничение за максималния размер на покупката за пакет, но най-малкият може да бъде закупен за $ 25 (£ 25 или € 25).

Цифровият обмен написа на страницата си с често задавани въпроси как клиентите могат да продават части от пакети, но не могат да ги пращат или продадат изцяло в една транзакция. Освен това, Coinbase не е в състояние да предостави информация за проследяването на конкретната съвкупна производителност на Bundle.

Освен Bundles, Coinbase също пише в Twitter днес за стартиране на страници на активите, така че хората да могат да изследват и да се образоват за криптовалутите. Те казаха, че този ресурс ще бъде достъпен за всеки, а не само за клиентите.

За тези, които са напълно нови за индустрията, Coinbase реши да изгради Coinbase Learn, така че заинтересованите хора могат да разберат основите на блокчейн и да получат "прости отговори на вашите най-крипто въпроси".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Публичният листинг на Coinbase наближава: Как ще повлияе на крипто пазара?

В този пазар сме ставали свидетели на много събития за набиране на средства, като ICO и IEO. Но пристигането на IPO в крипто пространството е значително развитие, ръководено лично от Coinbase.Coinbase...
АПР. 13, 2021 08:57 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света