НАЧАЛО Други

Coinbase няма да прави IPO в близко бъдеще

НОЕ. 1, 2018 14:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase няма да прави IPO в близко бъдеще

Coinbase няма да правят първоначално публично предлагане (IPO) "скоро", заяви днес председателят и главният оперативен директор на компанията, Асиф Хиржи пред Bloomberg на 31-ви октомври.


Говорейки с Bloomberg TV, Хиржи, който самият пръв подсказваше за потенциала за публично предлагане през 2017 г., каза, че дори компанията да стане публична "в някакъв момент", тя "не е дори близо до върха" от списъка с приоритети. Той потвърди пред репортерите днес:

"Няма да има IPO скоро; имаме толкова много работа"

Миналата седмица, CNBC хоста Ран Нойер отново възпламени слуховете, че Coinbase официално ще потвърди плановете си за IPO, след като твърдят, че шоуто му в шоуто Crypto Trader ще разкрие изключително подробностите на 26-ти октомври.


Това обаче не се случи обаче, но вместо това Хиржи каза, че ръководителите искат да "диверсифицират потоците от приходи" в различните си платформи през следващите години.

Coinbase бе оценена на $8 милиарда тази седмица, след като завърши нов кръг от финансиране, който събра $300 милиона.

Хиржи продължи с това, че Coinbase ще се стреми да заобиколи сложни американските разпоредби относно крипто токените, като предлага на нерегистрираните повече активи за търговия.

"Предлагаме седем криптовалути, така че трябва да очаквате от нас да стигнем от седем до това число, което смятаме, че си заслужава [200-300], през следващата година", каза той, добавяйки:

Някои неща ще бъдат предложени в САЩ, но повече неща вероятно ще бъдат предложени извън САЩ.

Ходът на компанията копира този на Bittrex които обявиха сегрегацията на американската и международната си клиентска база чрез отделна платформа, регистрирана в Малта.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света