НАЧАЛО Други

Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

септември 18, 2018 8:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

Coinbase преряза лентата на новия си офис в Ню Йорк, като планира да разшири профила на персонала до 150 служители през следващите 12 месеца.

Като част от плановете за разширяване на компанията, сегашният персонал от 20 души е придобит от Нюйоркската фондова борса, Barclays и Citigroup, което показва степента на сериозност от своя страна в проникването в банковата система. Адам Уайт, генерален мениджър на Coinbase Institutional, обясни посоката на набиране на персонал, към която клони борсата:

Трябва да създадем мост между финансовите услуги и технологиите. За да направим това, трябва да извлечем някои от най-добрите и най-блестящи умове, които са работили цяла кариера в други видове традиционни финансови фирми.

С разширяването си в Ирландската република и сега в Ню Йорк, крипто борсовият гигант Coinbase очевидно натиска, за да засили влиянието си по света. В стремежа си да повиши клиентската си база за корпоративни и институционални инвеститори, офисът следва NYSE с новия си профил на персонала. Според Кристин Сандлър, ръководител на институционалните продажби на компанията, фокусът ѝ върху институционалните инвеститори трябва да се вписва удобно в търговията с инвестиции на дребно. Тя коментира:

Искаме да си сътрудничим с подходящи институции, за да помогнем на цялата екосистема да расте. Това не е „институционално или дребно“, защото много от тези институции ще бъдат дистрибутори.

Уайт твърди, че са очаквали изселване на институционални инвеститори, когато пазарът се коригира, но твърди, че е било точно обратното.

Планиран е и нов офис в Токио и преместване в Южна Америка.

Coinbase се присъедини към нова лобистка група във Вашингтон, наречена Blockchain Association, която възнамерява да убеди правителствените органи да дадат на крипто пространството известна необходима регулаторна свобода в опит да стимулират иновациите.

Заедно с Coinbase, други лидери в сектора включват Circle, Protocol Labs и други крипто инвестиционни фирми, като Polychain Capital и Digital Currency Group.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене