НАЧАЛО Други

Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

септември 18, 2018 8:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

Coinbase преряза лентата на новия си офис в Ню Йорк, като планира да разшири профила на персонала до 150 служители през следващите 12 месеца.

Като част от плановете за разширяване на компанията, сегашният персонал от 20 души е придобит от Нюйоркската фондова борса, Barclays и Citigroup, което показва степента на сериозност от своя страна в проникването в банковата система. Адам Уайт, генерален мениджър на Coinbase Institutional, обясни посоката на набиране на персонал, към която клони борсата:

Трябва да създадем мост между финансовите услуги и технологиите. За да направим това, трябва да извлечем някои от най-добрите и най-блестящи умове, които са работили цяла кариера в други видове традиционни финансови фирми.

С разширяването си в Ирландската република и сега в Ню Йорк, крипто борсовият гигант Coinbase очевидно натиска, за да засили влиянието си по света. В стремежа си да повиши клиентската си база за корпоративни и институционални инвеститори, офисът следва NYSE с новия си профил на персонала. Според Кристин Сандлър, ръководител на институционалните продажби на компанията, фокусът ѝ върху институционалните инвеститори трябва да се вписва удобно в търговията с инвестиции на дребно. Тя коментира:

Искаме да си сътрудничим с подходящи институции, за да помогнем на цялата екосистема да расте. Това не е „институционално или дребно“, защото много от тези институции ще бъдат дистрибутори.

Уайт твърди, че са очаквали изселване на институционални инвеститори, когато пазарът се коригира, но твърди, че е било точно обратното.

Планиран е и нов офис в Токио и преместване в Южна Америка.

Coinbase се присъедини към нова лобистка група във Вашингтон, наречена Blockchain Association, която възнамерява да убеди правителствените органи да дадат на крипто пространството известна необходима регулаторна свобода в опит да стимулират иновациите.

Заедно с Coinbase, други лидери в сектора включват Circle, Protocol Labs и други крипто инвестиционни фирми, като Polychain Capital и Digital Currency Group.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене