НАЧАЛО Други

Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

СЕП. 18, 2018 08:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

Coinbase преряза лентата на новия си офис в Ню Йорк, като планира да разшири профила на персонала до 150 служители през следващите 12 месеца.


Като част от плановете за разширяване на компанията, сегашният персонал от 20 души е придобит от Нюйоркската фондова борса, Barclays и Citigroup, което показва степента на сериозност от своя страна в проникването в банковата система. Адам Уайт, генерален мениджър на Coinbase Institutional, обясни посоката на набиране на персонал, към която клони борсата:
Трябва да създадем мост между финансовите услуги и технологиите. За да направим това, трябва да извлечем някои от най-добрите и най-блестящи умове, които са работили цяла кариера в други видове традиционни финансови фирми.

С разширяването си в Ирландската република и сега в Ню Йорк, крипто борсовият гигант Coinbase очевидно натиска, за да засили влиянието си по света. В стремежа си да повиши клиентската си база за корпоративни и институционални инвеститори, офисът следва NYSE с новия си профил на персонала. Според Кристин Сандлър, ръководител на институционалните продажби на компанията, фокусът ѝ върху институционалните инвеститори трябва да се вписва удобно в търговията с инвестиции на дребно. Тя коментира:

Искаме да си сътрудничим с подходящи институции, за да помогнем на цялата екосистема да расте. Това не е "институционално или дребно", защото много от тези институции ще бъдат дистрибутори.

Уайт твърди, че са очаквали изселване на институционални инвеститори, когато пазарът се коригира, но твърди, че е било точно обратното.


Планиран е и нов офис в Токио и преместване в Южна Америка.


Coinbase се присъедини към нова лобистка група във Вашингтон, наречена Blockchain Association, която възнамерява да убеди правителствените органи да дадат на крипто пространството известна необходима регулаторна свобода в опит да стимулират иновациите.

Заедно с Coinbase, други лидери в сектора включват Circle, Protocol Labs и други крипто инвестиционни фирми, като Polychain Capital и Digital Currency Group.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света