НАЧАЛО Други

Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

СЕП. 18, 2018 08:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

Coinbase преряза лентата на новия си офис в Ню Йорк, като планира да разшири профила на персонала до 150 служители през следващите 12 месеца.

 


Като част от плановете за разширяване на компанията, сегашният персонал от 20 души е придобит от Нюйоркската фондова борса, Barclays и Citigroup, което показва степента на сериозност от своя страна в проникването в банковата система. Адам Уайт, генерален мениджър на Coinbase Institutional, обясни посоката на набиране на персонал, към която клони борсата:
Трябва да създадем мост между финансовите услуги и технологиите. За да направим това, трябва да извлечем някои от най-добрите и най-блестящи умове, които са работили цяла кариера в други видове традиционни финансови фирми.

С разширяването си в Ирландската република и сега в Ню Йорк, крипто борсовият гигант Coinbase очевидно натиска, за да засили влиянието си по света. В стремежа си да повиши клиентската си база за корпоративни и институционални инвеститори, офисът следва NYSE с новия си профил на персонала. Според Кристин Сандлър, ръководител на институционалните продажби на компанията, фокусът ѝ върху институционалните инвеститори трябва да се вписва удобно в търговията с инвестиции на дребно. Тя коментира:

Искаме да си сътрудничим с подходящи институции, за да помогнем на цялата екосистема да расте. Това не е "институционално или дребно", защото много от тези институции ще бъдат дистрибутори.

Уайт твърди, че са очаквали изселване на институционални инвеститори, когато пазарът се коригира, но твърди, че е било точно обратното.


Планиран е и нов офис в Токио и преместване в Южна Америка.


Coinbase се присъедини към нова лобистка група във Вашингтон, наречена Blockchain Association, която възнамерява да убеди правителствените органи да дадат на крипто пространството известна необходима регулаторна свобода в опит да стимулират иновациите.

Заедно с Coinbase, други лидери в сектора включват Circle, Protocol Labs и други крипто инвестиционни фирми, като Polychain Capital и Digital Currency Group.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света