НАЧАЛО Други

Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

СЕП. 18, 2018 08:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase като част от глобална експанзия наема хора от Уолстрийт

Coinbase преряза лентата на новия си офис в Ню Йорк, като планира да разшири профила на персонала до 150 служители през следващите 12 месеца.


Като част от плановете за разширяване на компанията, сегашният персонал от 20 души е придобит от Нюйоркската фондова борса, Barclays и Citigroup, което показва степента на сериозност от своя страна в проникването в банковата система. Адам Уайт, генерален мениджър на Coinbase Institutional, обясни посоката на набиране на персонал, към която клони борсата:
Трябва да създадем мост между финансовите услуги и технологиите. За да направим това, трябва да извлечем някои от най-добрите и най-блестящи умове, които са работили цяла кариера в други видове традиционни финансови фирми.

С разширяването си в Ирландската република и сега в Ню Йорк, крипто борсовият гигант Coinbase очевидно натиска, за да засили влиянието си по света. В стремежа си да повиши клиентската си база за корпоративни и институционални инвеститори, офисът следва NYSE с новия си профил на персонала. Според Кристин Сандлър, ръководител на институционалните продажби на компанията, фокусът ѝ върху институционалните инвеститори трябва да се вписва удобно в търговията с инвестиции на дребно. Тя коментира:

Искаме да си сътрудничим с подходящи институции, за да помогнем на цялата екосистема да расте. Това не е "институционално или дребно", защото много от тези институции ще бъдат дистрибутори.

Уайт твърди, че са очаквали изселване на институционални инвеститори, когато пазарът се коригира, но твърди, че е било точно обратното.


Планиран е и нов офис в Токио и преместване в Южна Америка.


Coinbase се присъедини към нова лобистка група във Вашингтон, наречена Blockchain Association, която възнамерява да убеди правителствените органи да дадат на крипто пространството известна необходима регулаторна свобода в опит да стимулират иновациите.

Заедно с Coinbase, други лидери в сектора включват Circle, Protocol Labs и други крипто инвестиционни фирми, като Polychain Capital и Digital Currency Group.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света