НАЧАЛО Прессъобщения

Coinbase са бичи настроени за Етериум? Ето кои може да са най-добрите ERC20 токени, с които да диверсифицирате

21.05.2024 10:01 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase са бичи настроени за Етериум? Ето кои може да са най-добрите ERC20 токени, с които да диверсифицирате

В последния доклад на Coinbase са очертани ключови фактори, които биха могли да доведат до повишаване на цената на Етериум в бъдеще.

Понастоящем на ETH липсват превишения от страна на предлагането, като например голямо отключване на токени или големи продажби, които обикновено ограничават ралитата.

Освен това в доклада се подчертава, че стейкването и нарастването на втори слой намаляват ликвидното предлагане на ETH.

Доминиращата му позиция в DeFi изглежда сигурна поради широкото приемане на Етериум Виртуална Машина (EVM) и иновациите в мащабирането. Друг потенциално голям катализатор е, че Coinbase прогнозира, че пазарът подценява одобрението на американски спот ETF за ETH. Анализаторът Майкъл ван де Поуп също сподели положителна перспектива, заедно с CryptoYoddha, които са двама основни анализатори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В резултат на това токените, базирани на ERC20 стандарта, могат да преживеят сериозен скок в стойността, а от многото налични пет са спечелили най-значително внимание, включително KangaMoon (KANG), Arbitrum (ARB), Polygon (MATIC), Fetch.ai (FET) и Immutable (IMX). Днес ще разгледаме представянето на цените на всяка от тях, за да видим коя криптовалута може да се изкачи най-много.

Сега ще разгледаме много по-задълбочено базираните на Ethereum токени, които следват ERC20 стандарта за токени, за да видим защо те може да се превърнат в най-добрите алткойни за диверсификация през 2024 г.

KangaMoon (KANG): Иноватор в пейзажа на меме монетите и P2E игрите

KangaMoon (KANG) доминира в класациите с резултатите си от предварителните продажби, тъй като вече преживя 400% възход в цената, подхранван от уникалната интеграция на елементи от типа Play-to-Earn (P2E) и Social-Fi функциите. Това е ERC20 токен, който вече се държи от над 6,000 притежатели и има потребителска база, която надхвърля 20,000 души. Нещо повече, предварителната продажба вече е осигурила $6.8 милиона, като прогнозите са, че до края на месеца тя ще достигне $9 милиона, което допълнително подчертава стабилното търсене на KANG от страна на търговците.

KANG преодолява ограниченията на проектите, които са чисто спекулативни, и въвежда меме монета с реална функционалност. Тя се използва като вътрешна валута за предстоящата P2E игра, която насърчава симбиотични взаимоотношения и култивира устойчива вътрешноигрова икономика.

Нейните Social-Fi елементи също допринесоха за значителен растеж в социалните медии, тъй като тя възнаграждава най-активните участници в платформи като X (Twitter). Текущото увеличение на цената от $0.005 на $0.025 също демонстрира голям интерес, а предстоящото листване в BitMart представлява потенциален катализатор за още по-голям растеж. Според анализаторите Бонус етапът е последният шанс да вземете KANG с отстъпка, тъй като след пускането му на пазара и листването на големи борси цената може да скочи 100 пъти според разработчиците на проекта.

Криптовалутата Arbitrum е подготвена да доминира в класациите след обявяването на специалните грантови тракове

Arbitrum (ARB) наскоро достигна до светлината на прожекторите, тъй като стартира грантовете на фондация Arbitrum. Този път проектите имат възможност да кандидатстват за Dedicated Grant Tracks, в зависимост от етапа, прогнозата за растеж и вида на проекта, което може да стимулира допълнително търсенето на криптовалутата Arbitrum.
Макар че показателите на графиката за цената на Arbitrum са неутрални, тя може скоро да нарасне, ако възвърне бичия си импулс. Според прогнозата за цената на Arbitrum криптовалутата може да приключи 2024 г. на ниво от $1.41.

Екосистемата на Polygon се разширява и скоро може да пробие над $1

Polygon (MATIC) е нагоре в графиките и съвсем скоро може да преодолее ценовата бариера от 1 долар поради последните актуализации в състоянието си. По-конкретно, беше публикувано майското издание на State of Polygon, в което беше отбелязано как проектите DePIN полагат основите на протоколите на Polygon и изграждат критичната инфраструктура, която свързва Web3 с физическия свят.

Освен това WELL3 прави нововъведения в пресечната точка на блокчейн и здравословното състояние и използва DePIN, за да подобри сигурността на здравните данни и да даде възможност за лично здравословно състояние в световен мащаб. В резултат на това криптовалутата Polygon скоро може да види много по-широка употреба и да повиши стойността си. Засега цената на Polygon все още се бори да достигне горната скала на съпротива, но ако го направи, тогава я очаква бичи поход. Въз основа на прогнозата за цената на Polygon, тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $1.45.

Криптовалутата Fetch.ai поскъпва с 840% за последната година и може да надхвърли $3

Криптовалутата Fetch.ai (FET) също доминира напоследък, особено като част от революцията на изкуствения интелект с последните си ходове. По-конкретно, сега всеки може да получи комуникация между агенти, която ще му позволи да има много по-ефективен работен процес, и това е очевидно, тъй като екипът наскоро пусна усъвършенстван блокчейн мониторинг чрез BlackAgent, който се поддържа от Ethereum, Polygon и Chainlink.

В резултат на това криптовалутата Fetch.ai скоро може да преживее значителен възход, тъй като тя навлиза още повече в сферата на изкуствения интелект. Според показателите на графиката, цената на Fetch.ai се е повишила с 840% за последната година. С този темп на растеж тя може да достигне нови висоти, тъй като въз основа на прогнозата за цената на Fetch.ai тя може да приключи 2024 г. на ниво от $3.29.

Immutable се свързва с Axelar Network и е готов за растеж

Екосистемата на Immutable (IMX) се разширява, тъй като Axelar Network обяви, че се включва в главния куест на Immutable zkEVM, с награди от скъпоценни камъни. Посредством това криптовалутата Immutable може да види далеч по-широко използване в дългосрочен план.

Освен това, въз основа на последните данни от графиката, цената на Immutable се е повишила с 241% за последната годината. Сега тя трябва да преодолее ценовата бариера от $3, за да достигне нови висоти, и ако го направи, според прогнозата за цената на Immutable, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $3.5.

Тъй като Coinbase и много други анализатори са оптимистично настроени за бъдещето на Етериум, токените, базирани на ERC20, като ARB, MATIC, FET и IMX, могат да покачат стойността си в дългосрочен план. От всички тях обаче KangaMoon е поскъпнал с 400% за кратък период от време и с иновативния си подход е позициониран да доминира в класациите през 2024 г. и след това.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.