НАЧАЛО Прессъобщения

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи - Citi Token Services - за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

Неотдавнашното развитие на Citigroup може да повлияе на криптовалути като Solana (SOL), Cardano (ADA) и Bitcoin Spark (BTCS).

Промяна в играта за институционалните клиенти

Citi Token Services се стреми да предостави на институционалните клиенти “винаги активни”, програмируеми финансови услуги. Тези услуги включват транзакции по целия свят, подобрено управление на ликвидността и автоматизирани решения за търговско финансиране, които работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въвеждането на последните услуги на Ситигруп показва промяна в банковата система от следващо поколение. Глобалният ръководител на услугите на Citi обясни, че технологиите за дигитални активи могат потенциално да трансформират регулираната финансова система.

Citigroup има за цел да подобри услугите си и да отговори на нарастващата нужда от по-гъвкави и ефективни финансови решения чрез включването на блокчейн и смарт договори.

Въздействие върху Solana (SOL)

Solana, известна със своята високопроизводителна блокчейн, привлече вниманието в крипто пространството. Интегрирането на услугите на Citi Token Services може да отвори нови възможности за Solana. Подобрените възможности за трансгранични плащания допълват скоростта на транзакциите на Solana и ниските такси за транзакции, което я прави привлекателна алтернатива за институционални клиенти, желаещи да ускорят международните плащания.

Фокусът на Solana върху DeFi и смарт договорите я прави добре позиционирана да се възползва от последните иновации на Citigroup. Тя може да доведе до по-широко приемане на Solana във финансовия сектор. Съществуват и спекулации дали Solana е добър инвестиционен вариант, но това ще зависи изцяло от вашия инвестиционен план и степен на толерантност към риска, тъй като има само криптовалута с възможности и рискове.

Cardano (ADA) и търговско финансиране

Способностите на смарт договорите на Cardano могат да бъдат от съществено значение за търговското финансиране. Пример за това е Citi, работеща с Maersk и каналджийски орган, която показа как може да използва смарт договори за гъвкаво придвижване на токенизирани депозити и как Cardano може да направи търговското финансиране по-добро – намаляването на времето за обработка на транзакциите от дни на няколко минути прага с целта на Cardano за подобряване на ефективността на финансовите транзакции.

Тъй като Citigroup разширява обхвата си, смарт договорът на Cardano може да намери все по-голямо значение в приложенията за търговско финансиране. Интегрирането на услугите на Citigroup също така ще увеличи възможностите на Cardano като инвестиционна възможност.

Bitcoin Spark (BTCS) и управление на ликвидността

Bitcoin Spark използва своя иновативен консенсусен подход, наречен доказателство за проце (Proof-of-Process, PoP), за да даде възможност за справедливост в процеса на добив, което го прави интригуващ кандидат за институционални инвеститори. С акцента на Citigroup върху управлението на ликвидността чрез Citi Token Services, BTCS може да намери допълваща роля.

Капацитетът на BTCS да доставя ликвидност точно навреме, на програмируема основа, съвпада с целта на Citigroup да премахне триенето на прозорците за обслужване. Това би могло да открие възможности за свързване на BTCS със системите за управление на ликвидността на Citigroup, като по този начин се засили позицията на компанията на пазара на криптовалути.

Заключение

Изплуването на Citigroup в сферата на дигиталните активи означава значителна стъпка към приемането на крипто и блокчейн. Неотдавнашното нововъведение на Citi може да засегне криптовалути като Solana (SOL), Cardano (ADA) и Bitcoin Spark (BTCS), но въздействието му ще бъде благоприятно спрямо тези криптовалути.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.