НАЧАЛО Прессъобщения

Циркулиращото предлагане на SHIB намаля драстично, а степента на изгаряне се е увеличила с 250%

октомври 23, 2023 17:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Циркулиращото предлагане на SHIB намаля драстично, а степента на изгаряне се е увеличила с 250%

Shiba Inu (SHIB) привлече значително внимание на пазара на криптовалути благодарение на своята уникална токеномика и инициативи, ръководени от общността.

Циркулиращото предлагане на SHIB играе решаваща роля при определянето на нейната стойност и пазарна динамика. Напоследък се наблюдава драстично намаляване на циркулиращото предлагане на SHIB, придружено от забележително 250% увеличение на процента на изгаряне. Тези събития привлякоха вниманието както на инвеститорите, така и на любителите на криптовалутата.

Фактори, обуславящи намалението

Намаляването на предлагането на SHIB в обращение може да се дължи на различни фактори. Един от основните фактори е умишленото изгаряне на токени SHIB от общността на Shiba Inu (SHIB). Този процес на изгаряне включва изваждане на токени от обращение, което ефективно намалява общото предлагане.

Въздействие върху токеномиката на SHIB

Намаляването на предлагането на SHIB в обращение има забележителни последици за токеномиката на компанията. С намаляването на предлагането се увеличава недостигът на токени SHIB, което може да доведе до увеличаване на търсенето. Тази промяна в динамиката на търсенето и предлагането може да има положително въздействие върху цената на SHIB. Нещо повече, увеличаването на процента на изгаряне означава ангажимента на общността да създаде дефлационна среда за SHIB, което може допълнително да допринесе за нейната дългосрочна стойност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Токеномика на Shiba Budz (BUDZ)

Shiba Budz (BUDZ) е проект, който има за цел да подобри децентрализираната гейминг индустрия. С иновативната си токеномика Shiba Budz (BUDZ) се позиционира като ключов играч в пространството на криптовалутите. Целите на проекта съвпадат и с инициативите на SHIB, насочени към общността, като създават синергична връзка между тях.

Стратегия за изгаряне на токени

Една от основните стратегии, прилагани от Shiba Budz (BUDZ), е стратегическото разпределяне на токени за изгаряне. Изгарянето на токени включва изваждане на част от предлагането от обращение, което намалява общото предлагане и потенциално увеличава стойността на останалите токени. Shiba Budz (BUDZ) също така прилага стратегия за изгаряне на токени, за да създаде недостиг и да повиши стойността на токените BUDZ.

Привличане на инвеститори

Уникалната токеномика на Shiba Budz (BUDZ), особено ангажиментът ѝ за изгаряне на токени, привлече значителен инвеститорски интерес. Изгарянето на токени създава дефлационна среда, която може да бъде привлекателна за инвеститорите, търсещи дългосрочно повишаване на стойността. Успешното прилагане на стратегиите за изгаряне на токени демонстрира ангажимента на Shiba Budz (BUDZ) за създаване на устойчива и ценна екосистема.

Ангажираност на общността

Общностите на SHIB и Shiba Budz (BUDZ) изиграха ключова роля за придвижването на тези инициативи напред. Ръководените от общността изгаряния на токени и съвместните усилия допринесоха за намаляването на предлагането в обращение и за успеха на Shiba Budz (BUDZ). Ангажираността и подкрепата от страна на общността подчертават страстния и отдаден характер на общностите SHIB и Shiba Budz (BUDZ).

Заключение

Намаляването на предлагането на SHIB в обращение и увеличаването на процента на изгаряне предполагат обещаващо бъдеще за SHIB. Техният ангажимент към изгарянето на токени и инициативите, ръководени от общността, поставя основите за продължаване на растежа и иновациите в екосистемата. Инвеститорите и ентусиастите могат да очакват по-нататъшни разработки, сътрудничества и стратегически изгаряния на токени, които ще допринесат за дългосрочния успех на Shiba Inu (SHIB) и Shiba Budz (BUDZ).

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/ и връзките към социалните медии: https://t.me/ShibaBudzP2E, https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.