НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Токенът LUNA е загубил близо 100% от стойността си през последните седем дни.

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните седем дни. 


Циркулиращото количество LUNA беше приблизително 342 милиона преди седем дни, според данни, споделени от крипто анализатора Али Мартинес. 


Досега циркулиращото предлагане се е увеличило с 6.18 милиарда, което доведе до общо 6,531,899,614,602 LUNA.Токенът LUNA се срина почти до нула през последната седмица, докато стабилната монета UST напълно загуби своята фиксация, като в момента се търгува на $0.12. Токенът LUNA е загубил 100% от стойността си през последните седем дни, задействайки създаването на още монети. Към момента на публикуването LUNA се търгуваше на $0.000219.


През уикенда До Куон, основателят на Terraform Labs, предложи “План за възраждане на екосистемата на Terra” в публикация на форум, свързан с Terra. Идеята му е да се направи рестарт на целия блокчейн на Terra, като собствеността в мрежата се разпределя изцяло на UST и притежателите на LUNA чрез 1 милиард нови токени. Изпълнителният директор също така призна, че екосистемата на Terra се е сринала напълно.


Четиридесет процента от новите токени ще бъдат разпределени на притежателите на LUNA, които са притежавали токени преди събитието за премахване на обвързване, като други 40% ще бъдат разпределени пропорционално на притежателите на UST. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

Останалите 20% ще бъдат разпределени между притежателите на LUNA, които държаха в края на спирането на веригата, и общностния пул, който ще се използва за финансиране на бъдещо развитие на екосистемата.


С този подход Куон се надява да насърчи съществуващите членове да останат въпреки провала на проекта. Стабилната монета UST на Terra, която трябваше да бъде обвързана с долара, загива през последната седмица, унищожавайки стойност еквивалентна на милиарди долари.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano с поредното важно постижение преди хард форка

"Днес имаме удоволствието да съобщим, че екипът на IOG успешно маркира и пусна нод на Cardano 1.35.0, за който можем да потвърдим, че ще бъде последният кандидат за пускането на основната мрежа Vasil"...
ЮНИ. 27, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум и Solana са позиционирани за значителни печалби, твърди трейдър

Псевдонимният анализатор ‘DonAlt’ каза на своите последователи в Twitter, че очаква Етериум да стартира рали от близо 80%, ако успее да се задържи над месечното си ниво на подкрепа.Месечната подкрепа ...
ЮНИ. 27, 2022 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко XRP остават в портфейла на съоснователя на Ripple и Stellar?

We are now officially at less then 1 month until Jed McCalebs taco stand account is empty of $XRP. https://t.co/lS9kfCwK08— Rob XRP ☀️ (@robxrp1) June 25, 2022Според съобщенията МакКейлъб е започнал д...
ЮНИ. 27, 2022 08:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Sandbox (SAND) скочи с 13% след важна новина за метавселената

През последните 24 часа SAND скочи с около 12% до $1.31 към момента на писане на статията, според данни, предоставени от CoinMarketCap. За същия период, токенът MANA на Decentraland е поскъпнал с 4.29...
ЮНИ. 26, 2022 14:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света