НАЧАЛО Биткойн

Човекът заложил $1 милион че Биткойн ще стигне $50 000

януари 13, 2019 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Човекът заложил $1 милион че Биткойн ще стигне $50 000

Крипто пазарът може да е преминал през доста нестабилен период последните няколко месеца, но нещата стават по-сериозни, когато хората започват да губят залози от милиони заради това.

Ари Пол е  човек, който постави неформален залог и загуби огромна сума. Пол работи за BlockTower, крипто хедж фонд.

Към края на 2017 г., Пол успя да разбере колко нависоко може да скочи цената на Биткойн . Имайте предвид, че края на 2017 г. беше периодът, в който BTC достигна своята най-висока цена от около $ 20,000. В този смисъл, всеки може да очаква лидерът на криптовалутите да донесе още по-големи печалби през следващата година. По време на залаганията си, Пол предположи, че Биткойн може да достигне $ 50 000 до края на 2018 година. Последната дата на облога беше 28-ми декември 2018 г.

Това не се случи

Залогът, направен от Пол, не е бил официален вид залог, при който някой може да загуби или спечели пари, а по-скоро спекулативна форма на експозиция, където той преценява, че ще похарчи под $ 1 милион за закупуване на 275 биткойна на стойност $ 50 000 всеки.

Въпреки това, залогът на Пол се провали, тъй като крипто пазарът пое пътя на мечките за по-голямата част от 2018 година. До посочената дата, Биткойн се търгуваше на нищожните $ 3,800, което категорично определи залога за загубен. Запитан за това, по време на разговор с Business Insider, Пол обясни, че залогът не е категорична спекулация, за да се каже, че цената на Биткойн ще бъде $ 50,000, а по-скоро мнение, че това може да се случи. Това обяснение отразява това, което той сподели по-рано в интервю за CNBC през 2017 година.

Още залози

Ари Пол не е първият човек или институция, който да обяви залог в крипто света. Все още съществуват някои залози, направени от различни други организации. Например, през декември, Morgan Creek обявиха своя залог, като спекулират, че Bitwise, индексния фонд, който се използва за криптовалути ще се представи по-добре от S&P 500.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене