НАЧАЛО Регулации

Членовете на конгреса на САЩ скоро ще трябва да разкрият своите крипто активи

ЮНИ. 22, 2018 12:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Членовете на конгреса на САЩ скоро ще трябва да разкрият своите крипто активи

Скоро ще разберем кои членове на US House of Representatives решиха да се присъединят към крипто еуфорията.


Нова записка, издадена от House Ethics Committee, информира всички депутати, офицери и служители, че трябва да разкриват всички инвестиции в криптовалута над $1000.

От законодателите се изисква да оповестяват инвестициите в своите годишни отчети за финансовото оповестяване. Освен това те трябва да съобщават за всяка нова покупка или продажба на повече от 1000 долара в крипто не по-късно от 45 дни след сделката.


По-специално, Комитетът е установил, че по отношение на разкриването на финансови данни, криптовалутите ще бъдат третирани като други форми на ценни книжа и следователно подлежат на отчитане както на годишната финансова декларация за оповестяване на финансовите отчети (ФД декларации или отчети), така и за периодичните отчети за транзакциите през годината.

Поради променящия се характер на криптовалутите, Комитетът препоръчва на всеки, който има въпроси относно крипто, да се обърне към Комитета за насоки.


Бележката напомня на членовете на Камарата, че им е забранено да печелят повече от 28 050 долара годишно от странични работни места, които не са част от работата им в правителството, което включва добива на криптовалути.

Законодателите са изправени пред по-строги изисквания за оповестяване от 2012 г., когато бе приет закон, който принуди членовете на Конгреса и техните близки да докладват акции, облигации и сделки с деривати.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Австралийски регулатор погва 'пъмп и дъмп' групите в Telegram

В понеделник акаунт под името "ASIC“ публикува съобщение в "ASX Pump Organization“ в Telegram, за да предупреди около 300 членове на групата, че "наблюдават тази платформа и може да ги подложат на раз...
ОКТ. 16, 2021 10:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Твърде късно е за забрана на Биткойн и криптовалутите в САЩ

В ново интервю за ‘All-In Podcast’, той каза, че BTC и останалите крипто пазари са станали твърде големи, за да може правителството на САЩ да спре нововъзникващата индустрия.“Мисля, че не можете да из...
ОКТ. 13, 2021 18:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Русия иска да ограничи крипто покупките за неакредитирани инвеститори

За тази цел законодателите в парламента на страната обмислят ново законодателство за ограничаване на инвестициите в криптовалути от неакредитирани инвеститори, заяви той.Длъжностното лице изрази забел...
ОКТ. 8, 2021 08:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC няма да налага забрани за криптовалути

SEC няма да забрани криптоГенслер заяви по време на видеоконференция с членове на Конгреса, че SEC няма планове да забрани криптовалутите .Изявленията му бяха направени в отговор на представител Тед Б...
ОКТ. 6, 2021 09:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света