Home

Чисто новият крипто проект Pepe Unchained събира $200,000 за часове. Дава 21,000% стейкинг награди

20.06.2024 16:10 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чисто новият крипто проект Pepe Unchained събира $200,000 за часове. Дава 21,000% стейкинг награди

Чисто новият крипто проект Pepe Unchained събра $200,000 за часове и предлага впечатляващи 21,000% стейкинг награди в ранните етапи на предпродажбата си.

Този мемекойн от втори слой (L2) на Етериум, цели да предостави забавно преживяване за потребителите, съчетано с реална полезност. Нека разгледаме по-отблизо какво представлява този проект и как може да се възползвате от неговия потенциал.

Купете Pepe Unchained

Какво е Pepe Unchained?

Pepe Unchained е нова криптовалута, която цели да съчетае популярността на меметата с модерните блокчейн технологии на L2 решенията. Основната идея е да се създаде ангажирана общност около забавен и привлекателен проект, който същевременно предлага реална полезност и функционалност.

Проектът се базира на собствена L2 блокчейн мрежа, която позволява значително по-бързи и евтини транзакции в сравнение с основната Етериум мрежа. Той може да обработва до 100 пъти повече транзакции за секунда, което го прави подходящ за сложни децентрализирани приложения и висок трафик на операции.

Една от ключовите цели на Pepe Unchained е да изгради доверие и прозрачност сред потребителите си. Екипът зад проекта ясно очертава плановете си да създаде цяла екосистема около токена $PEPU, включваща множество услуги и функционалности. Планира се лесно свързване между Pepe Chain и Етериум, което би позволило на потребителите да се възползват от предимствата на двете мрежи.

Освен високата производителност, Pepe Unchained също предлага привлекателни възможности за стейкинг на $PEPU токени. С внушителните стейкинг награди през първоначалните етапи, проектът цели да привлече ранни инвеститори и участници в екосистемата си.

Купете Pepe Unchained

Стейкинг наградите достигат внушителните 21,000%

Една от най-привлекателните характеристики на Pepe Unchained в момента са неговите впечатляващи стейкинг награди. В ранните етапи на предварителната продажба APY достига над 21,000%, което означава, че инвеститорите имат възможност да удвоят своите токени само за два дни.

Важно е да се отбележи, че този процент ще намалява с влизането на повече хора в стейкинг пула. Въпреки това, ранните инвеститори имат реален шанс да реализират значителна възвръщаемост от 3 до 4 пъти. Освен това, цената на токените се очаква да нарасне по време на ICO периода, което предоставя допълнителен потенциал за печалба.

Как да купя Pepe Unchained?

Ако искате да се възползвате от потенциала на Pepe Unchained, ето няколко лесни стъпки как да закупите $PEPU токени:

  1. Създайте си крипто портфейл, който поддържа базирани на Етериум токени, като MetaMask.
  2. Закупете някоя от поддържаните криптовалути – ETH, USDT или BNB.
  3. Свържете портфейла си с официалния уебсайт на предварителната продажба на Pepe Unchained.
  4. Изберете количеството $PEPU токени, което искате да закупите, и завършете транзакцията.

Купете Pepe Unchained


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.