НАЧАЛО Прессъобщения

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

07.12.2023 15:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Jumping Sushi

Този 3D слот, проектиран в азиатски стил, е посветен на темата за ориенталската кулинария. Той беше представен на обществеността през 2018 г. Размерът на максималната печалба в играта е 480,100 игрови монети. Казино игри oт този формат винаги са търсени.

Минималният размер, който играчът може да заложи на едно завъртане, е 0.20 монети, а максималният 200 монети.  На една линия могат да се поставят от 1 до 10 монети. 

Волатилността на слота е на ниво средна, а теоретичната му възвръщаемост е 96.59%. Комбинациите с награди могат да се определят от 27 печеливши линии. Игралната зона на слота разполага с 3 реда и 5 барабана.

Евтините икони в играта, които носят от 10 до 250 монети, са:

 • Чука суши рол
 • Сьомга суши рол
 • Лилав суши рол
 • Суши рол с хайвер
 • Суши рол с мустаци

Средноплатежните икони са под формата на:

 • Суши рол с хайвер
 • Тъжен суши гол
 • Суши рол с октопод

Комбинациите с горепосочените икони ще донесат от 20 до 500 монети. Най-скъпата икона е суши рол с китайска шапка, която носи 25, 120 или 700 игрови монети в печеливши комбинации.

Уайлд символът в играта е под формата на бяла чиния. Тя се пада на 2, 3, 4 и 5 барабана и може да замени всички символи с изключение на Скатер. Символът Скатер е под формата на зелена чиния. Той може да активира кръгове от безплатни завъртания в размер на 12 броя, когато паднат 3 от тези символи на който и да е барабан на игралното поле.

Tooncops

Този слот, разработен през 2018 г., е посветен на тема полиция. На теория процентът на възвръщаемост на парите в него е 96.28%. Размерът на максималната печалба за едно завъртане тук се равнява на 1,350,000 монети.

Размерът на минималния залог в играта достига 0.15 монети, а максималният залог е 150 монети. Печелившите комбинации могат да се формират в 27 посоки. Игралната зона включва 3 реда и 5 барабана.

Стойността на монетата може да се регулира от 0.01 до 1. Можете да залагате не повече от 10 игрови монети на линия. Слотът разполага с бонусни опции като:

 • Уайлд
 • Скатер
 • Свободни завъртания

Бюджетните икони са: 10, J, Q, K, A, чанти за пари.

Представените по-горе икони могат да донесат от 2 до 150 игрални монети в комбинации с награди. Среднопечелившите символи са: огърлица, сейф, картина.

Те носят на играча от 8 до 300 монети. Към категорията на скъпите икони спадат: ръце в белезници, белезници на крака, динамит, диамант.

Тези символи в комбинации с награди ще донесат печалба от 8 до 375 кредита. Скатерът в играта се пада на всички барабани и може да донесе 8, 20 или 50 безплатни завъртания, както и парични награди. Уайлд символът се пада на всички барабани с изключение на първия, като замества други символи в комбинации с награди.

Kraken Island

Слотът Kraken Island е посветен на тема пирати. Той има висока волатилност и възвръщаемост от 96.05%. Играта беше пусната на пазара през 2018 г. Размерът на максималната печалба за едно превъртане е 238,600 кредита.

На едно завъртане можете да заложите от 0.10 до 100 монети, а на една линия – до 10 монети. Машината разполага с опции, като например:

 • Бонус игра
 • Свободни завъртания
 • Уайлд и Скатер
 • Подредени икони

Иконите с ниска стойност са карти за игра. Средни: Лепенка за очи, карта, котва, бутилка ром. Най-ценният символ е Скатер под формата на сандък със съкровища. Максималната линейна печалба е 1,000 кредита.

Bad Monsters

Този слот принадлежи към категорията на приключенията. Главните герои тук са чудовища. Той е пуснат на пазара през 2017 г. Дисперсията му е на високо ниво, а нормата на възвръщаемост достига 96.07%.

Размерът на максималната печалба е 850,000 кредита. Можете да залагате до 200 монети на едно завъртане. Бюджетните икони са представени под формата на карти, а печелившите са оформени като:

 • Еднооко чудовище
 • Зелено-розово чудовище
 • Жълто чудовище
 • Фенерче

Комбинациите с такива икони могат да донесат до 5,000 кредита. Иконата на факела явявя разпръскване и е отговорна за стартирането на бонус играта и безплатните завъртания в размер на 10 броя.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.