НАЧАЛО Други

Чешка фирма събира $100 милиона от фонд за израелски startup-и

ЮЛИ. 10, 2018 20:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чешка фирма събира $100 милиона от фонд за израелски startup-и

Инвестиционното банково посредничество Benson Oak разкри, че ще помпа "около 100 млн. Долара" в startup-и в Израел, с "акцент" върху блокчейн, предаде местният израелски вестник "Jerusalim Post" на 9-ти юли.


Дъщерното дружество на Benson Oak Ventures, разположено в централната част на Чехия, ще се фокусира специално върху израелския пазар.

След като вече са събрали 25 млн. Долара, очаква се още 75 млн. Долара, като компанията изразява своята вяра в потенциала както на Израел като юрисдикция, така и на местни бизнес проекти.

"Вярвам, че в Израел съществуват големи предприемачи, които ръководят платформите на бъдещето, като създават и разрушително използват блокчейн технологията", каза управляващият партньор на Benson Oak, Робърт Коен, добавяйки:

"Преди шест години се преместих в Израел и със страст към изграждането на компании създадох Benson Oak като нова платформа за предоставяне на финансов и оперативен капитал на най-добрите предприемачи в Израел и в света.

Докато е последната стъпка в дейността на фирмата в Израел, блокчейн формират нова посока, като подробностите за потенциалните участници във фонда все още не могат да бъдат оповестени.

Benson отчететоха над 5 млрд. долара от 2003 г. насам, като първият им фонд за подкрепа на компанията за интернет сигурност, AVG.

Блокчейн технологията междувременно продължава да става все по-популярна в страната тази година. Както бе съобщено през март, правителството на Израел прие ориентирана позиция към иновации, основаващи се на блокчейн, в държавните служби и извън тях.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света