НАЧАЛО Други

CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

АПР. 22, 2018 22:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

В него, той поиска мнението на клиентите си за смяната на търговското решение от Coinbase на BitPay.Главният изпълнителен директор Джеф Клий пише в писмото, че от 2013 г. CheapAir.com е приел Биткойн (BTC) за резервации на полети и хотели. Според изпълнителния директор, последното уведомление на Coinbase, че те ще отнемат решения за "попечителство" на търговците, ще направи приемането на BTC по-трудно.

В отговор на предстоящите промени в Coinbase, Klee предлага компанията да приложи "надежден партньор за обработка". Идеята е, да за да започне да приема Биткойн Кеш (BCH), Dash и Litecoin (LTC) в допълнение към Биткойн.

Клий посочва BitPay - чието търговско решение понастоящем приема само Биткойн и Биткойн Кеш - като алтернатива на Coinbase в писмото си, казвайки, че те "са имали голям опит с тях досега и интеграцията ни е до голяма степен завършена". BitPay имат изикване за специални портфейли, а Клий не иска да неудобства клиенти, които имат портфейл от различен тип:

"Разбираме какво се опитва да постигне BitPay. Проблемите, с които се опитват да се справят - забавени или неточни плащания - са реални и бяха особено превалентни през декември и януари..."

"...От друга страна, не държа на идеята да помоля клиентите ни, в много случаи, да работят повече или да променят портфейли, за да могат да сключат сделки с нас. "

В писмото си Клей пита крипто клиентите на CheapAir за обратна връзка по въпроса чрез Twitter, коментари под писмото или електронна поща.

Решението на Coinbase да прекрати дейността на платформата Coinbase Merchant Tools, заменяйки я с Coinbase Commerce накара Reddit да отстрани Биткойн като опция за плащане за своята програма за членство Reddit Gold. 31-ви май 2018 г. е крайната дата за търговците да преминат към Coinbase Commerce.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света