НАЧАЛО Други

CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

АПР. 22, 2018 22:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 CheapAir сменя от Coinbase на BitPay

В него, той поиска мнението на клиентите си за смяната на търговското решение от Coinbase на BitPay.

 Главният изпълнителен директор Джеф Клий пише в писмото, че от 2013 г. CheapAir.com е приел Биткойн (BTC) за резервации на полети и хотели. Според изпълнителния директор, последното уведомление на Coinbase, че те ще отнемат решения за "попечителство" на търговците, ще направи приемането на BTC по-трудно.

В отговор на предстоящите промени в Coinbase, Klee предлага компанията да приложи "надежден партньор за обработка". Идеята е, да за да започне да приема Биткойн Кеш (BCH), Dash и Litecoin (LTC) в допълнение към Биткойн.

Клий посочва BitPay - чието търговско решение понастоящем приема само Биткойн и Биткойн Кеш - като алтернатива на Coinbase в писмото си, казвайки, че те "са имали голям опит с тях досега и интеграцията ни е до голяма степен завършена". BitPay имат изикване за специални портфейли, а Клий не иска да неудобства клиенти, които имат портфейл от различен тип:

"Разбираме какво се опитва да постигне BitPay. Проблемите, с които се опитват да се справят - забавени или неточни плащания - са реални и бяха особено превалентни през декември и януари..."

"...От друга страна, не държа на идеята да помоля клиентите ни, в много случаи, да работят повече или да променят портфейли, за да могат да сключат сделки с нас. "

В писмото си Клей пита крипто клиентите на CheapAir за обратна връзка по въпроса чрез Twitter, коментари под писмото или електронна поща.

Решението на Coinbase да прекрати дейността на платформата Coinbase Merchant Tools, заменяйки я с Coinbase Commerce накара Reddit да отстрани Биткойн като опция за плащане за своята програма за членство Reddit Gold. 31-ви май 2018 г. е крайната дата за търговците да преминат към Coinbase Commerce.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света