НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT смята, че Tradecurve, Шиба Ину и Етериум са най-добрите избори за диверсификация

юни 5, 2023 12:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT смята, че Tradecurve, Шиба Ину и Етериум са най-добрите избори за диверсификация

ChatGPT отбеляза повишено ниво на интерес от страна на инвеститори и трейдъри, които се опитват да предскажат бъдещето на пазарите.

Въпреки че ChatGPT сам по себе си не е 100% надежден индикатор за бъдещите движения на цените, инструментът прави прогнози въз основа на много исторически данни, а това може да помогне на опитните трейдъри да получат задълбочена информация за това как са се представяли определени криптовалути, така че да могат да направят свои собствени солидни прогнози въз основа на тези данни.

Днес бе попитан ChatGPT за Tradecurve, Шиба Ину и Етериум, за да се разбере докъде според него може да се покачи стойността на тези водещи криптовалути.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Мнение на ChatGPT за Шиба Ину?

ChatGPT може да прегледа данните, за да опише конкретен резултат на разбираем за човека език, който може да донесе полза на блокчейн ентусиастите и да им даде индикация за това, за какви технологии трябва да внимават и кои проекти могат да станат лидери.

На въпроса за бъдещето на Шиба Ину, алгоритъмът отговори, че общата цена е силно корелирана с крипто пазара и ако пазарът преживее бичи ръст, Шиба Ину вероятно ще го последва.

Инструментът също така твърди, че приемането на Шиба Ину от бизнеса и развитието на неговата екосистема играят важна роля за движението на цената му. В резултат на това ChatGPT смята, че Шиба Ину може да достигне $1 през следващите години, но не посочи конкретна дата.

Настоящите плюсове зад Шиба Ину включват нейната ниска цена, голяма общност и потенциал за растеж.

Към 4 юни 2023 г. цената на Shiba Inu е $0.00000847. През последните 30 дни криптовалутата е поевтиняла с 14.3%; през последните 24 часа обаче стойността ѝ е останала стабилна.

Със седмично дъно от $0,00000835 и връх от $0.00000889 е ясно, че бъдещето на SHIB може да се развие във всяка посока, а ChatGPT смята, че тази посока е възходяща.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Какво прогнозира ChatGPT за Етериум?

На въпроса за Етериум ChatGPT отговори, че той е мащабируем, има висока сигурност и солидна оперативна съвместимост, което са силни аспекти на проекта, които могат да доведат до повишаване на стойността му.

Според бота обаче Етериум все още трябва да се усъвършенства чрез намаляване на таксите за газ, въздействието му върху околната среда и удобството за потребителите. Етериум все пак направи прехода към механизъм за доказване на залог (PoS), като по този начин смекчи един от тези проблеми. Въпреки това ChatGPT не даде окончателна ценова точка за бъдещето на монетата.

Към 4 юни 2023 г. Етериум се търгува на цена около $1,878. През последната седмици криптовалутата е поскъпнала с 2.9%, а само през последните 24 часа с 0.9%. Като се има предвид това, Етериум може да премине ценовата бариера от $2,000 до края на годината, въз основа на отговорите на ChatGPT.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Защо според ChatGPT стойността на Tradecurve може да скочи 100 пъти?

Разглеждайки Tradecurve, ChatGPT отбеляза как проектът се отличава с автоматизираната си търговия и собственото си внедряване на изкуствен интелект под формата на търговски ботове, които могат да оптимизират портфейла на търговеца и неговата производителност, заедно с добавянето на специална академия за търговия, която учи новите търговци на основите.

Tradecuve също така ще разполага с висок ливъридж, защита от отрицателен баланс и механизъм за доказателство за резерви (PoR) и има за цел да присъедини 100,000 нови потребители през първите три месеца от дейността си.

Потребителите на платформата могат да търгуват със CFD върху американски и европейски акции, форекс, индекси, стоки, криптовалути, опции, ETF-и и облигации, без да е необходимо да преминават през процедура за опознаване на клиента (KYC), тъй като могат просто да депозират криптовалути и да ги използват като обезпечение, което я прави наистина децентрализирана платформа.

По време на трети етап от предварителната продажба TCRV се търгува на цена от $0.015. През последната седмица стойността на токена скочи с 25%, а анализаторите прогнозират, че при стартирането може да се покачи 100 пъти.

Получете повече информация за криптовалутата TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.