НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

юни 4, 2023 10:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

Попитаха ChatGPT, иновативния чатбот с изкуствен интелект (AI), да определи кой от проектите може да има по-висок праг на растеж. Продължете да четете, за да разберете отговора на ChatGPT за двата проекта.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


AiDoge (AI) скоро ще отбележи възходящо движение

AiDoge (AI) е уникален проект, който има за цел да обедини изкуствения интелект (AI) и криптовалутата, като фокусът е върху меме токените. Потребителите на платформата AiDoge имат достъп до екосистема, която генерира мемета с помощта на AI, а най-добрите мемета могат да спечелят различни награди. Потребителите трябва първо да обменят своите AI токени за кредити в AiDoge, за да използват задвижвания от AI меме генератор. След това AI обработва входните данни и генерира нови мемета.

След това меметата ще бъдат публикувани на публична стена, така че всички в общността да могат да видят творенията на другите. AiDoge възнамерява в крайна сметка да включи система за гласуване, която да позволява на потребителите да увеличават и намаляват гласовете на меметата като победителите ще получават от родния токен на проекта.

Предварителната продажба на AiDoge достигна своя лимит рано и беше разпродадена. Въпреки това токенът AiDoge все още може да бъде закупен на посочената цена от $0.0000336. Според анализа на ChatGPT AiDoge демонстрира обещаващ потенциал за повишаване на цената. Интегрирането на технологията за изкуствен интелект в криптовалутния пейзаж представлява вълнуваща възможност за растеж и приемане.

Tradecurve (TCRV) може скоро ще скочи 100 пъти

Макар че AiDoge (AI) може да отбележи рязък ръст поради хайпът, който стои зад проекта, ChatGPT обърна внимание и на факта, че много меме токени не успяват да отбележат забележими увеличения на цените. Поради тази причина Tradecurve (TCRV) може да се окаже по-доходоносен вариант за инвестиция, тъй като носи нещо ново и може да предизвика срив в цялата индустрия.

Инвеститорите търсят децентрализирани и анонимни средства за търговия в резултат на провала на FTX и срива на много традиционни банки като Signature и Silicon Valley Bank. И точно тук Tradecurve излиза на сцената, като представя уникална, безгранична платформа за търговия, съчетаваща най-добрите характеристики на CEX и DEX. Тази платформа ще предостави голям избор от класове активи, като акции, суровини, форекс и криптовалути, в допълнение към високия ливъридж, започващ от съотношение 500:1.

Основният отличителен фактор на Tradecurve е, че тя ще премахне всякакви процеси за опознаване на клиента (KYC), които много традиционни платформи за търговия изискват. Потребителите на тази платформа могат да създадат акаунт, използвайки електронната си поща, да свържат крипто портфейл и да направят напълно анонимен депозит. Това е добре дошло развитие, тъй като много хора са загрижени за неприкосновеността на личния си живот, а никоя друга основна платформа за търговия не отговаря на техните нужди.

Функционалният (utility) токен на Tradecurve, TCRV, вече може да бъде закупен само за $0.015. Този токен ще даде на притежателите си достъп до VIP статут, ексклузивни награди за търговска сметка, пасивен доход чрез стейкинг и др. ChatGPT изтъкна, че много от конкурентните ICO-та също са започнали на ниска цена, но с времето са се покачили рязко. Например ICO-то на KuCoin, което започна на цена от $0.250, но достигна връх от $28.80.

ChatGPT също така твърди, че ако всичко върви по план за Tradecurve, тази ценова траектория ще бъде репликирана и дори надмината, тъй като се очаква TCRV да нарасне 50 пъти по време на предварителната продажба и 100 пъти след стартирането и последващото листване на Uniswap или други CEX борси.

С всички тези фактори, които ChatGPT предостави, е възможно Tradecurve да бъде една от най-обещаващата инвестиционна перспектива на 2023 г., така че последвайте връзките по-долу и се възползвайте от 25% бонус за депозит.

Научете повече за Tradecurve и полезния токен TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.