НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

В тази статия се разглеждат спецификите на тези завладяващи разработки и потенциалните последици, които те имат за криптосферата.

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Cardano: На ръба на ценово рали?

Cardano, силен претендент в крипто пространството, демонстрира устойчивост на фона на пазарната волатилност. Въпреки всеобхватния низходящ тренд, ADA на Cardano се противопоставя на тенденцията, като обемите на транзакциите нарастват главоломно и има индикации за възможно рали от 25%.

Известна със своята динамична блокчейн платформа, базирана на доказателство за залог, Cardano си е изградила репутация заради акцента върху устойчивостта, сигурността и мащабируемостта. Освен това Cardano предлага платформа за смарт договори, която насърчава разработването на сложни децентрализирани приложения (dApps).

Напоследък траекторията на цената на Cardano предполага потенциален отскок от тренд линията на подкрепа на настоящия модел на канала. Въпреки че ADA отбеляза спад от 10% от началото на май, Cardano превъзхожда по-широкия крипто пазар, тъй като обемът на транзакциите се е увеличил с 200%. Този сценарий подсказва за стабилно натрупване на ключови нива на подкрепа, сигнализирайки за бъдещо рали от 25%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ако ADA достигне очакваната граница от $0.5 през май, това би могло да разпали подновен инвеститорски интерес, потенциално предвещавайки предстояща бича серия.

Tradecurve: Възникваща сила

Tradecurve се очертава като хибридна платформа, която обещава да съчетае удобство с ефективност. Тя предоставя множество възможности за търговия с криптовалути, акции, суровини и форекс, използвайки една сметка. По този начин тази иновативна платформа предлага безпроблемно изживяване на своите потребители.

Tradecurve се отличава със силния си акцент върху анонимността на потребителите и простотата на използване. Като елиминира често тромавите изисквания за опознаване на клиента (KYC), платформата проправя пътя за бърз и безпроблемен опит в търговията. Потребителят може просто да свърже портфейла си, да депозира криптовалута и да започне да търгува – процесът не може да бъде по-прост.

С неотдавнашното стартиране на функцията за свързване на портфейл Tradecurve вдига летвата на удобството в дигиталната търговия. Тази новаторска функционалност улеснява изключително много преместването на търговците между различните платформи за търговия. 

Тя също така намалява времето и увеличава ефективността на търговията в платформата. Тази функция ще увеличи ангажираността на потребителите и ще привлече нови потребители, като по този начин ще повиши стойността на собствения токен на платформата, TCRV.

Освен това предварителната продажба на токена на Tradecurve набира скорост, като прогнозите са за зашеметяващ 50-кратен скок на стойността. Ако това не е достатъчно вълнуващо, прогнозите сочат 100-кратно увеличение на цената при официалното стартиране на платформата. Този вид потенциален ръст вероятно ще постави Tradecurve на картата на много опитни крипто инвеститори.

За повече информация относно предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram:https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.