НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT предсказа, че тези шиткойни могат да скочат до 100Х през 2024 година

21.02.2024 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT предсказа, че тези шиткойни могат да скочат до 100Х през 2024 година

ChatGPT може да предсказва различни неща, свързани с криптовалути ако получи достатъчно данни които да анализира. 

Но какво се изисква, за да получи един крипто проект “зелена светлина” от най-използвания инструмент с изкуствен интелект?

В статията ще разберем кои са най-добрите шиткойни спрямо ChatGPT и дали наистина могат да скочат до 100Х – въпрос, който интересува всички меме инвеститори.

Купете Smog

Smog – Шиткойн, изграден на Solana, който има огромен потенциал за развитие

Smog е шиткойн с изключителен потенциал, като дори ChatGPT предвижда 100х увеличение на стойността му, макар да не можем да вярваме сляпо на изкуствения интелект, поне не все още.

Изграден на блокчейна на Solana, $SMOG предлага всички предимства на тази високопроизводителна платформа, като бързина на транзакциите, ниски такси и висока мащабируемост. Това поставя Smog в уникална позиция сред меме криптовалутите, съчетавайки забавлението и общностната ангажираност с техническа ефективност.

Като меме криптовалута, Smog въплъщава лекия и игрив дух на този сегмент, като същевременно предлага на инвеститорите реална стойност чрез airdrop, за които са отделени цели 35%.

Интересът към Smog като шиткойн с потенциал за 100Х растеж не е случаен. Той се дължи на внимателно планирани маркетингови стратегии и солидна основа на проекта, която предвижда разширяването на функционалностите и увеличаване на видимостта в крипто пространството.

С огромен маркетингов бюджет (700 милиарда токена или 50% от общия брой) и стратегически подход към разпространението, Smog успява да създаде значителен хайп с това че планира да направи най-големия airdrop в историята на Solana, като привлича вниманието на крипто ентусиасти и инвеститори, търсещи следващата голяма възможност за печалба.

Въпреки че категоризирането му като шиткойн може да предполага известна степен на риск и несигурност, Smog демонстрира, че дори проекти с лек и забавен характер могат да предложат сериозен инвестиционен потенциал.

Купете Smog

Scotty The AI – Шиткойн, който предполагаемо може да докара до 70Х доходност спрямо ChatGPT

Scotty The AI е уникален в своя подход, като съчетава изкуствен интелект с блокчейн технологии за целите на киберсигурността и анализa на транзакции. Проектът има за цел да предостави иновативни решения за предотвратяване на измами и укрепване на сигурността на блокчейн транзакциите.

Силата на Scotty се крие в неговата способност да анализира големи обеми от данни и да идентифицира потенциални заплахи в реално време, което го прави ценен инструмент в борбата с киберпрестъпленията.

Потенциалът за развитие на Scotty The AI изглежда обещаващ, особено ако проектът продължи да се изгражда и да се разраства в областта на киберсигурността. С растящото търсене на решения за сигурност в блокчейн пространството, Scotty може да намери значително приложение и подкрепа сред инвеститори и потребители.

Освен това, ако екипът зад проекта успее да осигури листинги на големи борси и да продължи с активното развитие и партньорства, това би могло да допринесе за значително увеличение на стойността на токена.

Посетете Scotty The AI

Dogecoin – Шиткойн, който е много обичан от крипто инвеститорите

Dogecoin е криптовалута, която първоначално бе създадена като шега, но с времето набра сериозна популярност сред крипто инвеститорите. Тя се търгува на цена от $0.08693 в момента, като много от инвеститорите искат да видят тази валута да постигне стократно увеличение на стойността си. Въпреки това, според анализи, Dogecoin не разполага с потенциала за развитие спрямо данните, предоставени на ChatGPT.

Въпреки скептицизма около потенциала на Dogecoin да постигне значителен растеж, някои анализатори смятат, че има оптимизъм $DOGE да достигне до цени между $0.12 и $0.13. Това увеличение би представлявало значителен растеж от текущата му стойност, но все пак не оправдава до високите очаквания.

Сравнението с по-новите криптовалути като Smog & Scotty The AI само подчертава разликата в потенциала за растеж. Тези нови валути все още не са достигнали висока пазарна капитализация, което ги прави по-привлекателни за инвеститорите, търсещи възможности за значителен растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.