НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT предсказа успеха на три меме криптовалути през октомври

октомври 9, 2023 18:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT предсказа успеха на три меме криптовалути през октомври

Октомври беше кръстен от някои шегобийци “UPTober”, с което може да се ознаменува края на слабия септември в цялата крипто индустрия.

Всички се втурнаха да разглеждат опциите пред себе си, така че не е случайно, че ChatGPT отново изплува като начин да се анализират историческите данни и да се предскаже успеха на меме криптовалутите.

В статията ще разгледаме три от най-перспективните меме монети за месеца – Shiba Inu, Tamadoge и Meme Kombat, като ще разгледаме перспективите пред тях за предстоящия месец.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu продължава да привлича внимание в крипто сферата след страхотния си прогрес през миналите месеци. Особен интерес представлява очакваното развитие на Shibarium – потенциалният собствен блокчейн на Shiba Inu, който обещава още по-голям потенциал за тази монета.

В момента пазарната капитализация на $SHIB е внушителните $4.2 милиарда (изостава само от Dogecoin по този показател сред меме криптовалутите), което поставя токена на значимо място сред другите криптовалути. Въпреки тази позитивна динамика, монетата изпита лек спад от малко над 5% през последната седмица. Това намаляване обаче не трябва да ни изненадва, тъй като има лек спад в цялата индустрия през изминалите дни. Към момента на писане на статията цената на $SHIB е $0.000007144, което оставя доста място за потенциално бъдещо движение.

С тези данни на преден план, Shiba Inu се профилира като един от най-интересните токени на пазара, като обещава нови възможности и изненади за инвеститорите. Независимо от волатилността, много инвеститори продължават да вярват в потенциала на Shiba Inu и очакват с интерес следващите стъпки на проекта.

Потенциал спрямо ChatGPT: 7.5/10

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge продължава да прави впечатление на крипто пазара, като особено успешно се търгува през октомври. Токенът, който отбеляза ръст от над 7% през последната седмица, нараства в популярност сред инвеститорите и геймърите.

Интересът към Tamadoge нараства, особено след като компанията пусна нова 3D NFT колекция за играчите. Тази нова идея добавя още стойност към токена и му предоставя уникална ниша в света на криптовалутите. Допълнителен стимул за феновете на токена са няколкото аркадни игри и мобилното приложение, налично както за iOS, така и за Android устройства.

Сегашната цена на Tamadoge е $0.009067, но има доста основания, че токенът може да достигне и дори да превиши $0.01 през следващите дни.

Потенциал спрямо ChatGPT: 8/10

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat е нова хитова сензация в крипто света. С нова предварителна продажба на хоризонта, проектът вече събра над $400,000 в ICO-то си, което е доста впечатляващо постижение. Освен това 50% от токените са налични в предварителната продажба, което предоставя огромна възможност за потенциални инвеститори.

Ако сте уморени от ненадеждните и несериозни криптовалути, наречени шиткойни, то със сигурност $MK е за вас – на цена от $1.67, този токен предлага интересни възможности.. Очакванията са, че още през тази година платформата ще стартира и ще предостави на играчите си неповторимо изживяване, които ще могат да залагат помежду си и да печелят награди.

Meme Kombat вече има почти 7,000 последовалите в Twitter. Този ентусиазъм е разбираем, тъй като проектът редовно организира състезания с награди, някои от тях достигащи до $600. 

Допълнителен стимул за инвеститорите е и фактът, че има стейкинг награди от 112% за ранните инвеститори. Този проект обещава не само забавление, но и изкушаващи възможности за доходи.

Потенциал спрямо ChatGPT: 8.5/10

Финални думи

Макар ChatGPT да е доста популярен пазарен инструмент от вече почти година, то според експертите,  да инвестирате в меме криптовалути през октомври е добра опция.

Обикновенно те изгряват малко късно на хоризонта, тъй като са трети “на опашката” след Биткойн, топ 10 алткойните като XRP, Ethereum и BNB, та в следващите дни можем да видим огромни постижения.

Ако търсите доказано име сред меме монетите, то инвестицията в Shiba Inu може би е логичен избор. Tamadoge е сред новите предложения, но вече доказа своя потенциал, като имаше и една от най-големите предварителни продажби в историята на меме криптовалутите.

Meme Kombat може да е добър избор сред инвеститорите, които смятат, че не е необходимо да изчакат листване на токена, за да видят огромен прогрес. А токени като Dogeswap & MEME доказват, че не е задължително меме криптовалутите да са шиткойни, за да направят прогрес.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.