НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чарлз Хоскинсън от Cardano говори за EOS vs Cardano

СЕП. 4, 2018 08:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чарлз Хоскинсън от Cardano говори за EOS vs Cardano

На 2-ри септември интервю с Чарлс Хоскинсън, основателят на блокчейн фирмата Input Output [IOHK], се появи онлайн.


В него, интервюиращият - Андрю МакДоналд - поиска становището на Хоскинсън по няколко теми, като неговата гледна точка по отношение на EOS срещу Cardano, търгуване на пазара, войни по интелигентните договори и др.


Хоскинсън обясни проекта си, Cardano, на технически невежите, заявявайки, че проектът е подобен на Етериум, но използва алгоритъм "Proof-of-Stake [PoS], за да увеличи скоростта на блокчейна, като същевременно защитава компонентите на децентрализацията и сигурността.

Той спомена, че скоростта, децентрализацията и сигурността са трите фактора, които трябва да бъдат балансирани от блокчейн, което не е възможно с настоящата технология. Освен това, технологията, включена в Биткойн и Етериум, е достигнала задънена улица.

Основателят на Cardano говори за EOS и Cardano като контрастиращи един на друг. Според Хоскинсън, главният технически директор на EOS, Даниел Лаример създал EOS , използвайки Delegated Proof-of-Stake (DPoS), с цел да се даде възможност за приемане от потребителите на по-широк мащаб.

Системата DPoS обаче компрометира фактора за децентрализация на блокчейн. Хоскинсън заяви, че блокчейнът губи точката на създаването му, когато разработчикът трябва да попита дали централизацията и контролът са "добре". Блокчейн еспертът допълнително обясни целта на екосистемата Cardano, заявявайки, че блокчейнът има комплексна структура и е в процес на новаторство.

В интервюто, той също така разкри позицията си на крипто пазара и позицията си по отношение на токена на Cardano - ADA. Тук Хоскинсън разкри, че получената ADA не е била продадена оттогава. Освен това той загуби над 2 млрд. долара на хартия и съобщи за разбирането си за депресията, причинена от мечите пазарите. Въпреки това, Хоскинсън предложи краткосрочните резултати не бива да са фактор на безпокойство, тъй като дългосрочната визия и цели са тези, които са от значение.

Накрая той споменал създателя на Биткойн, Сатоши Накамото и заявил, че е оставил урок за крипто пространството, като е напуснал екосистемата, след като е измислил монетата. Според Хоскинсън това научило общността "да не издига култове".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света