НАЧАЛО Прессъобщения

Chainlink (LINK) се движи положиелно, Curve DAO (CRV) се понижава, а VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на китовете

октомври 26, 2023 13:54 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) се движи положиелно, Curve DAO (CRV) се понижава, а VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на китовете

Тъй като топ криптовалутите като Chainlink (LINK), VC Spectra предлага на инвеститорите 587.5% възвръщаемост на инвестициите, което според мнозина я прави добра опция за покупка!

С възстановяването на крипто пазара топ криптовалутите като Chainlink (LINK) и Curve DAO (CRV) реагираха по различен начин.

Междувременно VC Spectra (SPCT), нововъзникваща криптовалута, която набра $2.4 милиона в своята начална/частна продажба, без усилие привлича крипто китовете, след като генерира 587.5% ръст по време на публичната си предварителна продажба.

Защо VC Spectra (SPCT) привлича купувачи, докато топ алткойни като Chainlink (LINK) и Curve DAO (CRV) се борят да наберат скорост?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

  • Chainlink (LINK) печели 37% след преминаването от Staking V01 към Staking V02.
  • Curve DAO (CRV) се бори да набере скорост. Въпреки това предстои бичи ръст.
  • VC Spectra (SPCT) най-добрият алткойн през 2023 г., след като се покачи с 587.5%?

Chainlink (LINK) печели 48% за една седмица: Ще успее ли да задържи тези печалби?

Chainlink (LINK) се представя доста добре от 16 октомври насам. По-конкретно, на 16 октомври цената на Chainlink се колебаеше около $7.47. След четири дни на търговия в диапазон, цената на Chainlink започна да се покачва на 20 октомври. Този скок дойде, след като Chainlink (LINK) разкри, че е преминал от Staking V01 към Staking V02.

До 23 октомври цената на Chainlink (LINK) се покачи до $10.25. Тази разлика в цените означава, че към момента на изготвяне на данните Chainlink (LINK) е спечелил 48% за последната една седмица. Анализаторите смятат, че тези бичи новини за Chainlink ще доведат до покачване на цената на LINK до $11.29 до края на месеца.

Въпреки това, когато вълнението около тази новина спадне, експертите смятат, че Chainlink (LINK) ще започне да се коригира надолу и ще приключи годината с търговия на ниво около $9.89.

В дългосрочен план експертите смятат, че през 2025 г. Chainlink (LINK) ще достигне до $21.17. Тази прогноза за Chainlink според мнозина прави LINK добра криптовалута за покупка с цел дългосрочно държане.

Curve DAO (CRV) поскъпва с 4% за една седмица! Предстоят ли още печалби?

Curve DAO (CRV) се представя сравнително добре от 16 октомври насам. На 16 октомври Curve DAO (CRV) се търгуваше за около $0.45. Curve DAO (CRV) обаче започна да се покачва след новината, че членовете на общността на проекта са предложили да се създаде котвен ликвиден пул с два токена, свързани с лихви.

Тази новина доведе до покачване на Curve DAO (CRV) до $0.47 на 23 октомври. Тази ценова разлика представлява ръст от $4.44% през октомври. Тъй като инвеститорите продължават да купуват Curve DAO (CRV) поради тази новина, експертите смятат, че токенът ще нарасне до $0.77 до края на годината. Тази прогноза според мнозина превръща Curve DAO (CRV) в добра криптовалута, която може да наблюдавате!

VC Spectra (SPCT) измества основните алткойни, за да бъде най-добрата криптовалута през 2023?

VC Spectra (SPCT), иновативна компания, която има за цел да демократизира достъпа до блокчейн и финтех пространството, отбеляза огромен успех от началото на публичната си предварителна продажба. Растежът и мощното представяне на платформата идват от факта, че тя обещава на инвеститорите печеливша и устойчива възвръщаемост.

Към октомври VC Spectra (SPCT) започна етап 4 на текущата си публична предварителна продажба, като токенът SPCT се продава $0.055. Инвеститорите, които купят VC Spectra (SPCT) на цена от $0.055, могат да спечелят 45.45%, когато токена достигне целевата стойност от $0.080 в края на публичната си предварителна продажба.

На всичкото отгоре VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите ограничен по време моментен бонус върху всички депозити. Това според мнозина може и да прави този етап добър момент за покупка на SPCT токени.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.