НАЧАЛО Прессъобщения

Chainlink и Bitcoin Spark: Вземане на правилни инвестиционни решения на днешните крипто пазари

септември 1, 2023 9:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink и Bitcoin Spark: Вземане на правилни инвестиционни решения на днешните крипто пазари

Ако бяхте купили Биткойн токени, когато активът струваше $1, можеше вече да сте милиардери, но огромна част от инвеститорите пропуснаха този шанс.

Ето друга възможност да влезете в крипто сектора с нещо, притежаващо потенциала на Биткойн. През последните седмици две известни криптовалути, Chainlink (LINK) и Bitcoin Spark (BTCS), предизвикват вълнение в крипто пространството.

Преглед на предназначението и технологията на Chainlink (LINK)

Chainlink играе важна роля в децентрализираните финанси (DeFi) и смарт договорите. Технологията на проекта преодолява пропастта между блокчейните и информацията от реалния свят, като позволява на смарт договорите да взаимодействат с външни данни.

Също така Chainlink се използва за достъп до множество блокчейни. Платформата също така предоставя надеждни данни на приложенията в DeFi екосистемата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Крипто аналитиците предвиждат увеличение от 5.46% през 2023 г. Това са прогнози, основани на пазарен анализ и те нямат тежест, тъй като криптовалутите са нестабилни. 

Преглед на Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е усъвършенствана криптовалута, която използва консенсусен механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP), за да предефинира начина, по който взаимодействаме с дигиталните активи. 

Въпреки че Биткойн може да се сблъска с предизвикателства като бавни транзакции, високи такси за газ, сложен добив и липса на смарт договори, Bitcoin Spark е решението на всички тези проблеми. 

Добивът на Биткойн е скъп поради вида на оборудването, включено в процеса на добив. От своя страна високите разходите за оборудване затрудняват средния по големина инвеститор в добив на Биткойн.

Bitcoin Spark има за цел да промени това, като комбинира консенсусните механизми, познати като доказателство за работа (Proof-of-Work, PoW) и  доказателство за залог (Proof-of-Stake, PoS) в уникален консенсусен механизъм – PoP – позволяващ справедливи възнаграждения както за малките, така и за големите участници. Bitcoin Spark позволява на повече лица да добиват токени, като по този начин повишава сигурността.

Таксите, събрани в процеса на добив, отиват в майнинг пулове, като дава възможност за автоматизирано обратно изкупуване чрез стабилни монети. 

Екипът на BTCS ще създаде удобен за ползване софтуер за добив за всички устройства и ще гарантира, че той е функционален, без да оказва влияние върху живота на батерията.

Фактори, които трябва да вземете предвид, когато инвестирате в криптовалути

С възхода на дигиталните активи хората проучват пазара, преди да закупят каквато и да е дигитална валута. Съществуват няколко процедури за проучване, но е от значение да се провери уебсайтът на криптовалутата за социални връзки, техните бели книги и информация за търговия.

Социалната връзка ще ви насочи към техните общности, бялата книга ще ви даде подробна информация за проекта, а вие можете да започнете да търгувате, като използвате информацията за търговия, предоставена на уебсайта. 

Въпреки че Chainlink и Bitcoin Spark обещават солидна инвестиционна възможност, е сигурно, че крипто пазарът е нестабилен и се влияе от други фактори.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.