НАЧАЛО Прессъобщения

Ценова прогноза за Optimism след евентуално въвеждане на Ethereum ETF, манията по предварителната продажба на Algotech достигна своя връх

20.03.2024 10:06 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ценова прогноза за Optimism след евентуално въвеждане на Ethereum ETF, манията по предварителната продажба на Algotech достигна своя връх

Значителните събития често вълнуват крипто пазара, а анализатори и инвеститори дават своите прозрения и мнения. В тази статия ще може да разгледате прогнозите за цената на Optimisim за 2024 г. след новината за евентуалното въвеждане на ETF на Ethereum.

Новопоявила се платформа за търговия достигна крайъгълен камък от $2 милиона в етапа на предварителната си продажба. Това постижение предизвика оживление в индустрията за DeFi търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разгледаме въздействието на тези събития върху крипто индустрията.

Ценова прогнозa за Optimism след хайпа около ETF за Ethereum

След спекулациите с потенциалното въведане на ETF на Ethereum анализаторите разглеждат по-задълбочено ценовата траектория на Optimism, като очакват значителни развития в отговор на общите пазарни настроения. Optimism, решение за мащабиране на Ethereum от втори слой, привлича вниманието, защото потенциално ще увеличи пропускателната способност на транзакциите, като същевременно ще намали таксите за газ.

Optimism е изправен пред спад в представянето си, както се вижда от текущата му пазарна графика. С цена от $3.48, спаднала с 22% през последните 24 часа, инвеститорите може би стават все по-предпазливи. 24-часовият обем на търговията от $647 предполага повишена активност, но отрицателната траектория в стойността означава липса на доверие сред търговците.

Тъй като крипто ентусиастите продължават дискусиите за Ethereum ETF, представянето на Optimism действа като барометър за пазарните настроения, предлагайки информация за промяната на интереса на инвеститорите към децентрализираните финансови решения.

Тъй като крипто пейзажът се променя, а стартирането на Ethereum ETF оформя динамиката на крипто пазара, вниманието се насочва и към нововъзникващи проекти като Algotech (ALGT). Предварителната продажба на Algotech е забележителен успех, което показва нарастващ интерес към иновативните DeFi платформи.

Рекордната предварителна продажба на Algotech надхвърли границата от $2 милиона

Algotech (ALGT), нововъзникваща платформа за алгоритмична търговия, поставя рекорди в предварителната си продажба, като надхвърли границата от $2.4 милиона, продавайки над 60 милиона ALGT токена за краткото време от само две седмици. След това представяне инвеститорите от цял свят проявяват все по-голям интерес към монетата.

Algotech (ALGT) не е обичайната DeFi платформа на пазара; тя е авангардна платформа за търговия, демонстрираща иновативни алгоритми и машинно обучение. Трейдърите са привлечени към нейните функции като хеджиране, откриване на пробиви, средно обръщане и арбитраж с голям обем, което я отличава на пазара.

Ранните инвеститори в Algotech (ALGT) не само се сдобиват с токените ALGT за $0.06, но и получават достъп до правата за управление и дял от печалбите от таксите за търговия. Очаква се цената на токена да се повиши до $0.08 в следващия кръг.

Инвеститорите и ентусиастите нямат търпение да се възползват от тази възможност, преди цените потенциално да се покачат до $1, след като DeFi платформата бъде регистрирана на основните борси. Рекордната предварителна продажба на Algotech показва голямото търсене на пазара. Тъй като продължава да привлича внимание и инвестиции, този нововъзникващ играч затвърждава позицията си на обещаваща възможност.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.